Automatyczne uruchamianie płyt - nie działa
Mam taki problem, nie działa mi autoodtwarzanie płyt w napędach, pomimo, że ustawiam opcję by system monitował za każdym razem jaką wybrać czynność po włożeniu płyty to nic się nie dzieje. Również gdy ustawię by system automatycznie uruchamiał płytę np. z filmem DVD to też nie ma żadnej reakcji. Wcześniej gdy włożyłem płytę do napędu to ikona napędu zmieniała się na ikonę tej płyty teraz tak się nie dzieje. Proszę o pomoc nic na ten temat nie mogłem znaleźć w internecie. Mam Windows XP Home
Odpowiedzi: 1
wkropce:Proszę o pomoc nic na ten temat nie mogłem znaleźć w internecie.
Dziwne, kupa informacji w necie... mniejsza z tym.
Zajrzyj sobie do przyklejonego FAQ, jest szansa że porady tam zamieszczone się przydadzą.
Strona 1 / 1
Bobi masz rację, kupa informacji, zastosowałem się do wskazówek zawartych w FAQ "Niedziałający autostart płyt", wszystkie klucze jakie zostały tam opisane tak samo wyglądają u mnie w rejestrze i nadal nie działa autostart płyt.Szukałem też w innych miejscach wskazówek do tego problemu jednak wszystkie wskazówki są takie same. Może jakiś program mi blokuje tą funkcję, przeskanowałem komputer Pandą i nic nie znalazła, poza tym jednym szczegółem wszystko działa bez zarzutu.<br>