Automatyczne aktualizacje XP HE SP2
Witam-jak usunąc pobrane aktualizacje które nie zostały zainstalowane (78 pozycji).Po uprzednim pobraniu i zainstalowaniu (76 pozycji) nie otwierały się strony www i nie można było instalować plików oraz odinstalować programów.Zmuszony byłem odinstalować i ponownie zainstalować system operacyjny.
Odpowiedzi: 6
Witam-wszystie oprogramowania na moim komputerze mam legalne i nie instaluje programów pirackich.Pozdrawiam-Tadeusz
... albo Bill Gates widzi ile dobrej roboty robicie na forum i wam zarejestrowal za darmo :)
Dla krzmag-a polecam [url=http://www.microsoft.com/poland/piratnie/default.mspx]http://www.microsoft.com/poland/piratnie/default.mspx[/url]
Nie tyle Wy jesteście dziwni, ile pewnie macie tak pulpit i pasek zadań porozciągane, że "informacja" się na obszarze "widzialnym" nie mieści .
Kurcze Żółty, mam podobnie, żadnych komunikatów o tym, że system mam nielegalny.
Czy to znaczy, że mam w posiadaniu... legalnego Windowsa? No nie może być. Chyba jesteśmy jacyś dziwni.
wg. mnie automatyczna instalacja to glupota. Po instalacji systemy polecam sciagniecie pelnej aktualizacji i wylaczenie automaczycznej aktualizacji... W przeciwnym razie przedzej lub pozniej wyjdzie komunikat ze nie masz ogrinalnego oprogramowania. pierwsza aktu. sciaga tylko najpotrzebniejsze aktualizacje... Zapory tez mozna wylaczyc, jest duzo bardzo dobrych programow anty wir i spam ktore zabezpiecza w pelni kompa...
-
[quote=krzmag]wg. mnie automatyczna instalacja to glupota. Po instalacji systemy polecam sciagniecie pelnej aktualizacji i wylaczenie automaczycznej aktualizacji... [b]W przeciwnym razie przedzej lub pozniej wyjdzie komunikat ze nie masz ogrinalnego oprogramowania.[/b][/quote] A to ciekawe bardzo. Mozesz rozwinąć ?? Bo jakoś nie zauważyłem u siebie komunikatu ...
Powinieneś mieć coś takiego jak instalacja niestandardowa w aktualizacjach. Tam odptaszkujesz niepotrzebne poprawki i tyle.
Strona 1 / 1
[quote=tadeusz2001]Witam-wszystie oprogramowania na moim komputerze mam legalne i nie instaluje programów pirackich.[/quote] Przecież w tej dyskusji nie chodziło o Ciebie, tylko o to, czym się chwalił [b]krzmag[/b]: [quote=krzmag]W przeciwnym razie przedzej lub pozniej wyjdzie komunikat ze nie masz ogrinalnego oprogramowania[/quote] To nie do Ciebie pili...