auto–format ?!
Mam dosc dziwny problem. Komputer ma jakis kaprys i czasem sie sam resetuje. Nie zdarza sie to tylko przy zbyt duzej liczbie otwartych programow. Moze sie to zdarzyc dostlownie w kazdej sytuacji. Czy ktos wie z czym to moze byc zwiazane ?
Jest jeszcze jedna sprawa. Pojawiaja sie czesto komunikaty od Posłańca ze jest jakis blad/vir w rejestrze. Jaki jest dobry prog do czyszenia rejestru ? Prosze o szybka pomoc. Z gory dzieki
Jest jeszcze jedna sprawa. Pojawiaja sie czesto komunikaty od Posłańca ze jest jakis blad/vir w rejestrze. Jaki jest dobry prog do czyszenia rejestru ? Prosze o szybka pomoc. Z gory dzieki
Odpowiedzi: 12
EL NINO:
Jesli kolega wie lepiej, po co zadaje pytanie na forum ?
Ciebie tak latwo zbic z tropu ? Wystarczy ze ktos napisze "wydaje mi sie" i zmieniasz front o 180 stopni ?EL NINO:
Dlaczego akurat tylko tyle ? Moze ze cztery wiecej ? Jesli tak, to ktore ?
przyznaje sie El NINO ze jestem słaby ale chce sie uczyć Moze jako starszy kolega podasz mi jakies podpowiedzi na sukces :D
Jesli kolega wie lepiej, po co zadaje pytanie na forum ?
Ciebie tak latwo zbic z tropu ? Wystarczy ze ktos napisze "wydaje mi sie" i zmieniasz front o 180 stopni ?
Ciebie tak latwo zbic z tropu ? Wystarczy ze ktos napisze "wydaje mi sie" i zmieniasz front o 180 stopni ?
EL NINO:
Dlaczego akurat tylko tyle ? Moze ze cztery wiecej ? Jesli tak, to ktore ?
EL NINO:
Po co ? Dlaczego akurat te ? Dlaczego akurat tylko tyle ? Moze ze cztery wiecej ? Jesli tak, to ktore ?
w pierwsze cześci mojej odpowiedzi podałem mu rozwiazanie ale kolego powiedział ze to bedzie winna wirusa to mu zapodałem linki
Czy w ktoryms miejscu napisalem ze nie sa dobre ?kamaa:
uwazam ze sa to dobre programy
Zadalem proste pytania a odpowiedzi jak nie bylo tak nie ma i chyba nie bedzie.
EL NINO:
kamaa, nie odpowiesz mi na moje pytania ?
uwazam ze sa to dobre programy do wirusów jak i trojanow itd. Ja własnie stawiam na te oprogramowanie w/w
kamaa, nie odpowiesz mi na moje pytania ?
Po co mialby sprawdzac skoro otrzymuje wylacznie komunikaty Poslancem ?kamaa:
to prosze podać koledze programy które sprawdziły by jego dysk pod wzgledem obecności szkodników!!
EL NINO:
Po co ? Dlaczego akurat te ? Dlaczego akurat tylko tyle ? Moze ze cztery wiecej ? Jesli tak, to ktore ?kamaa:
to prosze podać koledze programy które sprawdziły by jego dysk pod wzgledem obecności szkodników!!
Po co ? Dlaczego akurat te ? Dlaczego akurat tylko tyle ? Moze ze cztery wiecej ? Jesli tak, to ktore ?kamaa:
BrT:
kamaa:
Zatrzymaj i wyłącz usługe Posłaniec
To chodzi o poslanca ? Wydaje mi sie ze to chyba jakis robal :/
moźe być i to robal ale sprawdz to co Ci podałem oraz zainstaluj:
skaner MKS On Line
Spybot Search & Destroy
CWShredder
Ad–aware SE Personal
HijackThis
kamaa:
To chodzi o poslanca ? Wydaje mi sie ze to chyba jakis robal :/
BrT:
Mam dosc dziwny problem. Komputer ma jakis kaprys i czasem sie sam resetuje. Nie zdarza sie to tylko przy zbyt duzej liczbie otwartych programow. Moze sie to zdarzyc dostlownie w kazdej sytuacji. Czy ktos wie z czym to moze byc zwiazane?
Panel Sterowania=>> System=>> Zaawansowane=>> (Uruchamianie i odzyskiwanie) Ustawianie Odznacz Automacztycznie uruchom ponowenie
BrT:
start=>> uruchom services.msc
Strona 1 / 1