AUROX 9.2 WATER 4 CD HOW TO INSTALL !!!

WIE MOŻE KTOŚ JAK ZAINSTALOWAĆ AUROXA 9.2 WATER MAM DYSTRYBUCJE 4CD. :(

PRZY RESTARCIE KOMPA AUTO INSTALL MI SIE NIE ZAŁAŃCZA (MOŻE NIE POWINNIEŃ) PILNE :!: :!: :!:

Topic przenoszę do działu inne.
I PROSZĘ NIE KRZYCZEĆ

SLAY3R

Odpowiedzi: 10

tesh tak uwaźam, w wypowiedzi – specjaliści – moźe źle się wyraziłem, chodziło mi o osoby które uźywają linuxa.
neo340
Dodano
23.03.2004 11:55:20
Napisałem tak tylko dlatego, źe powołujesz się na ekspertów jakichś. Stąd skoro sam za eksperta nie uwaźam się – acz mam papier który twierdzi inaczej nie powinienem się wypowiadać w tej kwestii.
Myślę, źe powinniśmy zakończyć na tym dyskusję – wszak odbiegamy znacznie od tematu.
Pozdrawiam.
Yoda
Dodano
22.03.2004 12:42:34
Odpowiem, chociaź po występie Twoim nie powinienem.
a dlaczego nie powinienneś?? skoro pytam, albo jestem w błędzie to mnie zniego wyprowadź, poza tym nie chcę aby mi ktoś pokazywał mgr z linuxa, nie siedzę w środowisku linuxowym więc nie wiem czy linuch jest obraźliwy czy teź nie. Pierwsza moja wypowiedź podyktowana była chęcią pomocy zakładającemu post. Ja robiłem instalację linuxa tak jak opisałem i wszystko zadziałało, więc nie wiem czemu się tak telepiesz zamiast spokojnie odpowiedzieć. :roll: :roll:
neo340
Dodano
22.03.2004 12:09:45
Powyźszy post mój jest. Przepraszam, cookiesy czyściłem i zapomniałem.
Pozdrawiam.
Yoda
Dodano
22.03.2004 12:00:25
neo340:
w czym przeszkadza utworzenie partycji swap?? skoro tak twierdzisz ElNino to moźe ona tylko niepotrzebnie zjmuje miejsce?? nie wiem nie znam się na linuchu tak dobrze :roll:

Odpowiem, chociaź po występie Twoim nie powinienem.
1. "Ekspertem" nie jestem – tylko skromnym Linuksa uźytkownikiem....
2. Przeszkadzać nie przeszkadza, tylko przy zastosowaniach czysto domowych i RAM`iew większym niź 512MB sensu nie widzę.
3. Nie uźywaj proszę słowa `linuch` – uznawane jest za obraźliwe.
4. Piszę posta po to, by zapobiec rozpowszechnianiu nieaktualnych porad. W windowsie teź robisz plik wymiany na sztywno o rozmiarze 2xRAM?

Pozdrawiam.
Anonymous
Dodano
22.03.2004 11:57:59
w czym przeszkadza utworzenie partycji swap?? skoro tak twierdzisz ElNino to moźe ona tylko niepotrzebnie zjmuje miejsce?? nie wiem nie znam się na linuchu tak dobrze :roll:
neo340
Dodano
21.03.2004 00:46:57
neo, moze Yoda mi wybaczy to wcinanie sie do odpowiedzi, ale powiem tylko tyle – bo to sa dupy a nie specjalisci. Nie sluchaj pierdół.
EL NINO
Dodano
20.03.2004 23:18:26
bo tak jest zalecane przez osoby /specjalistów/ które uźywaja linuxa, a tak wogóle to po co piszesz takiego posta??
neo340
Dodano
20.03.2004 22:56:20
neo340:
musi być ustawione bootowanie z CD, musisz mieć miejsce na dysku, które nie jest przydzielone do źadnego formatu ani ntfs ani fat32, jeźeli tak nie masz, proponuję zmniejszyć o jakieś 5GB partycje podstawową, utworzyć na niej 2x większą partyycję swap niź twoja ilość ramu, reszta zostanie na prtycje pod linuxa. W to miejsce zainstaluj linuxa, powodzenia.

A dlaczego tak? Nie mam /swap wogóle... i zyję.
Pozdrawiam.
Yoda
Dodano
20.03.2004 21:14:42
musi być ustawione bootowanie z CD, musisz mieć miejsce na dysku, które nie jest przydzielone do źadnego formatu ani ntfs ani fat32, jeźeli tak nie masz, proponuję zmniejszyć o jakieś 5GB partycje podstawową, utworzyć na niej 2x większą partyycję swap niź twoja ilość ramu, reszta zostanie na prtycje pod linuxa. W to miejsce zainstaluj linuxa, powodzenia.
neo340
Dodano
20.03.2004 15:51:05
Rabbit
Dodano:
20.03.2004 10:26:35
Komentarzy:
10
Strona 1 / 1