At i XCOPY w pliku BAT

Witam mam problem Ustawiam pod XP prof harmonogram poprzez polecenie AT (AT 15:00 cmd/c "D:\backup.bat") plik backup.bat zawiera: SET katalog=%DATE% md D:\BAZY\%katalog% md D:\BAZY\%katalog%\DBF XCOPY \\SERVER_NOVELL\DBF D:\BAZY\%katalog%\DBF /S /E plik jest wporzo bo jak go uruchamiam ręcznie tworzy katalogi i kopiuje Natomiast zadanie AT owszem odpala go tworzy katalogi ale NIE KOPIUJE zawartości Błagam pomocy P.S. Lokalizacja źródłowa jest również zamapowana i próbowałem wstawić literę dysku - jest to samo

Odpowiedzi: 3

Jakie ?? Zmień na swoje konto, podaj hasło i sprawdź - pisałem to wcześniej.
Żółty
Dodano
22.08.2008 15:05:44
też przeszło mi to przez myśl poletenie AT ustawiałem poprzez konsolę , a w harmonogrami ma "uruchom jako:" NT AUTHORITY\SYSTEM proszę o dalsze wskazówki
bobi194
Dodano
22.08.2008 14:58:46
Cos mi sie zdaje, że z uprawnieniami jest problem. Zerknij do harmonogramu zadań i zobacz z jakimi uprawnieniami jest zadanie uruchamiane. Może być tak, że upawnienia konta uzywanego do uruchomienia zadania nie są wystarczające do "sięgnięcia" przez sieć do drugiego komputera. Zmień je na swoje konto i podaj swoje hasło. Zabieram temat do działu WIndows XP
Żółty
Dodano
22.08.2008 14:06:12
bobi194
Dodano:
22.08.2008 12:13:53
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1