Aplikacje same sie wyłączają :(((( Co mam zrobić?
Nie wiem co się dzieje... od kilku dni niektóre aplikacje mi sie wyłaczaja :/ Chciałem sobie przeflashować K850i ale nie mogę bo w trakcie program sie wyłącza tak samo dzieje sie z Alcoholem120%, i Wordem :(
Czy na to jest sposób ? Jest jakiś geniusz co to potrafi rozwiazać ??? Proszę tylko nie mówcie że Windowsa musze przeinstalować bo tak to sterowniki od Telefonu mi sie usuną a przy wwyłączonym fonie nie da sie zainstalować ich :( (fon musze przeflashować)
Proszę o jakie kolwiek wskazówki (Aha programy po 2-3 minutach sie wy łączaja)
Odpowiedzi: 6
Może pyknie ale mam pytanie... Jak zrobić żeby aplikacja w trybie awaryjnym sie cała wyświetlała?Bo w 640x480 ucina mi najważniejszą częsc programu :( A zmienić sie rozdzielczości w trybie awaryjnym nie da :/ (programu tez nie da rady rozszzerzyć ;( )
spróbuj w trybie awaryjnym czy też się tak się dzieje...(przy starcie systemu F8 :P)
może uda się uratować telefon.. :P
a potem..
reinstal hehe, daj jeszcze loga z hijackthis, powodów może być naprawde dużo
IE też się wyłącza? Znika proces z menadżera zadań też??...
Noo... I wziałem SUPERAntiSpyware ;) No znalazło bardzo duzo zarazonych plików i je usunęło ale niestety programy nadal sie wyłączaja :( ... To raczej nie wirus a błąd systemu plików :/...
Da sie z tym coś jeszcze zrobić ?
(A jest możliwośc zeby wszystkie sterowniki od fona które zainstalowałem itp. wrzucić na płytke przeinstalować Windowsa i wgrać je spowrotem żeby było tak jak teraz? Jezeli da sie tak to z kąd mam wziaść te drivery? System32?)
Z grubsza - Antywirus + http://forum.infojama.pl/viewtopic.php?t=40538 ( pkt 9 ).
No sorry ale opisałem dokładnie to co u mnie sie dzieje :/... Jeżeli chcesz to powiedz co mam robić... (jeżeli chodzi o partycje to Temp x2 wyczyściłem i czego wieęcej szukać?)
Jak sie odrobacza?
Na poczatek byś raz a porzadnie odrobaczył zawartość wszystkich partycji.
Potem dopiero można dyskutować o sposobach uzupełnienia ew. braków w plikach itp.
Na forum jest paru, może nie geniuszy, ale fachowców róznej maści ( siebie nie mam na myśli ). Tyle, że nawet oni są w sytuacji Salomonoa - z próżnego nie naleją. Tobie zaś brakło konceptu by opis problemu wzbogacić o podstawowe choćby informacje mogące przysłużyć się trafieniu, przez nich, w sedno.
Strona 1 / 1