Aplication error
mam taki problem ze za kazdym razem jak uruchamiam kompa to wyskakuje mi okienko z nagłówkiem Aplication Error, a w okienku napis Hardware error:1024 plese contact your hardwarevendor. i jak klikam na krzyzyk albo ok to nic sie niedzieje ale trochemnie todenerwuje :?
Odpowiedzi: 6
da.jo:
to by sie zgadzało :) tylko co teraz?? neostrade mam od jakiegos miesiaca i ten blad tez.dasie cos z tym zrobic??
Moźe to http://forum.oc–serwis.pl/lofiversion/index.php/t8671.html
Wczoraj miałam ten sam problem. Masz neostradę i modem Thomson? Popatrz tu: KLIK
Błąd jest spowodowany tym, źe na płycie instalacyjnej dołączonej do neo, jest nieprawidłowa wersja oprogramowania do Thomsona.
Błąd jest spowodowany tym, źe na płycie instalacyjnej dołączonej do neo, jest nieprawidłowa wersja oprogramowania do Thomsona.
Instalowałes soft dostarczony przez TPSE ?
Jak tak to wywal i skonfiguruj wszystko ręcznie. Masz na necie wszystko opisane.
Jak tak to wywal i skonfiguruj wszystko ręcznie. Masz na necie wszystko opisane.
to by sie zgadzało :) tylko co teraz?? neostrade mam od jakiegos miesiaca i ten blad tez.dasie cos z tym zrobic??
A kiedy błąd wystąpił po raz pierwszy?
Bo w guglach sporo opisują iź to się łączy z neostradą (a raczej ze sterownikami do modemu).
Bo w guglach sporo opisują iź to się łączy z neostradą (a raczej ze sterownikami do modemu).
Strona 1 / 1