Anna Faris
co sadzicie o Annie faris?? :D to ona byla glowna bohaterka w "strasznych filmach" oraz grala w "hot chicku" (polecam). Ona jest swietna a szczegolnie jej wyglad z hot chicku !!!! :lol: :lol: :lol: obejrzyjcie ten film to sami zlukacie ;)
:arrow: Anna z hot chicka
:arrow: brunetka [;
:arrow: hmmm szukalem wiecej ale ona nie jest zbyt fotogeniczna :D malo fajnych fotek znalazlem
:arrow: Anna z hot chicka
:arrow: brunetka [;
:arrow: hmmm szukalem wiecej ale ona nie jest zbyt fotogeniczna :D malo fajnych fotek znalazlem
Odpowiedzi: 7
matijas:co sadzicie o Annie faris??...
A co ty o niej sądzisz?
e tam nic ciekawego :D
e tam nic ciekawego :D
Ooo... Fakt... Ale to tak przez wrodzoną skromność :mrgreen:Rebe:Pawek:O patrz... Że teź akurat dzisiaj musiałem tutaj wpaść :mrgreen:aligator:No widzę źe na Centrum nic się nie zmieniło. Trolik jakiś zawsze wpadnie :mrgreen: :wink:
Pawek – nie bierz tego do siebie – o Tobie byłoby "troll" :mrgreen:
Pawek:O patrz... Że teź akurat dzisiaj musiałem tutaj wpaść :mrgreen:aligator:No widzę źe na Centrum nic się nie zmieniło. Trolik jakiś zawsze wpadnie :mrgreen: :wink:
Pawek – nie bierz tego do siebie – o Tobie byłoby "troll" :mrgreen:
O patrz... Że teź akurat dzisiaj musiałem tutaj wpaść :mrgreen:aligator:No widzę źe na Centrum nic się nie zmieniło. Trolik jakiś zawsze wpadnie :mrgreen: :wink:
No widzę źe na Centrum nic się nie zmieniło. Trolik jakiś zawsze wpadnie :mrgreen: :wink: