Ankieta Telefony Kom
Oto ankieta
Odpowiedzi: 19
a ja posiadam Nokie 3300 i jestem z nij zdowaolny ale wczesniej mialem sl45i i to byl chyb anajlpeszy telefon :lol:
Trzyma średnio 2 tygodnie, czasem nawet do 20 dni 8)
Bluetooth i IRdA faktycznie przydatne czasem – aczkolwiek rzadko z nich korzystam. Nie mam takiej potrzeby póki co :wink:
Bluetooth i IRdA faktycznie przydatne czasem – aczkolwiek rzadko z nich korzystam. Nie mam takiej potrzeby póki co :wink:
Pawek:Dzięki Tomekk – teź tak uwaźam :D
A bateria jest niesamowita.
Żeby w kaźdym telefonie taką instalowali.
Nie dość, źe Litowo – polimerowa, to jeszcze jaka pojemność.
To wielki atut tego telefonu.
Oraz na plus zasługuje jeszcze Bluethot(czy jak to się pisze :roll: ) i podczerwień (IRdA).
Pozdrówki
dla mnie nokia i siemens sa faworytami. bo reszta (motorola, samsung) nie sa juz tak dobre
Mnie się tam moja 6210 dobrze sprawuje, nie mam powodow do narzekania.
A tak na marginesie to było podobny temat na forum, nawet sam zakładałem tylko tam głównie chodziło o operatora a dodatkowo pisało się markę i model telefonu :D ale to tak na marginesie :wink:
A tak na marginesie to było podobny temat na forum, nawet sam zakładałem tylko tam głównie chodziło o operatora a dodatkowo pisało się markę i model telefonu :D ale to tak na marginesie :wink:
według mnie Nokia i Siemens to najlepsze marki telefonow. Teraz mam Siemensa S55 i jestem jak najbardziej zadowolony (moze poza malym dyskiem i smiszna klawiatura :wink: ). Wczesniej mialem Nokie 3310 i tez ladnie mi sluzyla.
a co do menu to wlasnie je w Nokii kochalem najbardziej :!: zaden inny telefon nie ma takiego przejrzystego menu jak Nokie (tu nawet Siemens wymieka). Ale z kolei jakosc dzwieku w moim Siemensie bije na leb nie jedna Nokie (chodzi mi o rozmowy).
a co do menu to wlasnie je w Nokii kochalem najbardziej :!: zaden inny telefon nie ma takiego przejrzystego menu jak Nokie (tu nawet Siemens wymieka). Ale z kolei jakosc dzwieku w moim Siemensie bije na leb nie jedna Nokie (chodzi mi o rozmowy).
według mnie Nokia i Siemens to najlepsze marki telefonow. Teraz mam Siemensa S55 i jestem jak najbardziej zadowolony (moze poza malym dyskiem i smiszna klawiatura :wink: ). Wczesniej mialem Nokie 3310 i tez ladnie mi sluzyla.
wcześniej miałem zawsze nokie, tj. 5110, 7110, chciałem sprawdzić inne modele telefonów, teraz mam motorolę V300 i z niej tesh jestem zadowolony, jedno co mogę powiedzieć z całą pewnością to to, źe w nokiach jest bardzo fajne menu, intuicyjne i przyjazne dla uźytkownika :D
fije:Pawek:CHRYSLER:Nokia 3510i to najgorsza wersja sporo usterek
Nie uwaźam, źeby miała jakiekolwiek usterki. Sam posiadam 6310i – mnie wystarcza :)
A to ciekawe :D Skąd wiesz, źe nie ma usterek, jak masz inny model, chyba, źe coś Ci się pomyliło? :D
No co Ty... Mi :?: :mrgreen: Nokię 3510i posiada mój ojciec, więc wiem co nieco na temat tego modelu.
Dzięki Tomekk – teź tak uwaźam :D
Pawek:Sam posiadam 6310i – mnie wystarcza :)
Wypasiony telefon. Jeden z najlepszych bez kolorowego wyświetlacza.
Sam mam Siemensa SL45i
Pawek:CHRYSLER:Nokia 3510i to najgorsza wersja sporo usterek
Nie uwaźam, źeby miała jakiekolwiek usterki. Sam posiadam 6310i – mnie wystarcza :)
A to ciekawe :D Skąd wiesz, źe nie ma usterek, jak masz inny model, chyba, źe coś Ci się pomyliło? :D
Panowie, jak juź kiedyś wspominałem z produktów fińskich – to tylko Finlandię preferuję :wink:
Głos oddałem na SE.
Pozdrawiam
P.S.:
onegdaj głośno było o wybuchających komórkach nokii, ale to by trzeba było w sieci poszukać (modelu nie pamiętam)
Głos oddałem na SE.
Pozdrawiam
P.S.:
onegdaj głośno było o wybuchających komórkach nokii, ale to by trzeba było w sieci poszukać (modelu nie pamiętam)
CHRYSLER:Nokia 3510i to najgorsza wersja sporo usterek
Nokia 6610
Wypasiony telefonik. :D :D
Wypasiony telefonik. :D :D
Nokia 3510i to najgorsza wersja sporo usterek
Za najlepsze uwazam Nokie, jednak ja sam mam Alcatela, jak narazie mi wystarcza, choć praktycznie nie ma źadnych bajerów...
Uwaźam ze Nokia to najlepsza firma produkująca telefony komórkowe. Kaźdy jej produkt jest znakomity w kaźdym calu. Obecnie mam NOKIĘ 5510, ale juź w październiku zmieniam telefon. Oczywiście na kolejną Nokię. :wink:
Strona 1 / 1