AMD Barton 2500+, czy Intel Pentium 4 2,4 GHz????
nie wiem co kupic, prosze o pomoc w wyborze
Odpowiedzi: 9
Ja polecam AMD :D. Kiedys byly to kiepskie procki ale panowie z amd poszli po rozum do glowy i popracowali nad technologiami tworzac szybki tani i niezawodny procesor.
Moj egzemplarz kreci sie z ze standardowego 2400+ (2GHz) na 2416MHz, czyli calkiem ladnie i stabilnie :D
Moim nastepnym prockiem tez bedzie AMD :D
Moj egzemplarz kreci sie z ze standardowego 2400+ (2GHz) na 2416MHz, czyli calkiem ladnie i stabilnie :D
Moim nastepnym prockiem tez bedzie AMD :D
Ja mam Bartona 2600+ krecony na 3300+ /2300MHz/. Chodzi stabilnie bez problemów.Równieź jestem z niego zadowolony.
Mam Bartona 2500+. Od dawna przekręcony na 3200+. Wszystko ładnie pracuje. Jestem bardzo zadowolony.
moze informacje na tej stronie pomoga Ci dokonac odpowiedniego wyboru
www.benchmark.pl
pozdrawiam
www.benchmark.pl
pozdrawiam
Jeśli masz sporo kasy to polecam PIV 2,8GHz na magistrali 800MHz z HT (819zł). W 2,4GHz chyba juź nie opłaca się ładować, moja przygoda z Intelem skończyła się na Celeronie 300 :D i fakt jest taki źe AMD ma dobry stosunek cena/jakość.
*soczek*:
...no tak popierwsze Amd–ki sa o wiele tansze niz pentiumy ale lepiej sie trosze wykoszowac...takie jest moje zdanie... 8)
No ja wile AMD bo wiem jaki jest ale nie twierdze ze P4 jest gorszy ale jest drogi
...no tak popierwsze Amd–ki sa o wiele tansze niz pentiumy ale lepiej sie trosze wykoszowac...takie jest moje zdanie... 8)
AMD i tylko AMD. Wczesniej siedzialem na 1700+ Intel to byl chyba ale przesiadlem sie za namowa na AMD i jestem zadowolony w 100% a i cena jest troszke mniejsza :wink:
ja osobiscie polecam pentiumka 4 2,4 sam takiego mam i jest niezastapiony (jak dla mnie)...i jest bardzo wydajny...a AMDczy ja wiem ale twoj wybor...
Strona 1 / 1