allegro
chciał bym sprzedac kilka rzeczy a nie znalazłem zadnego e–mail do właścicieli zeby sie spytack o kilka zeczy min:
co ile trzeba im płacić
co ile trzeba im płacić
Odpowiedzi: 10
gieras:Najpierw dostajesz maila z prosba o zaplate.
Nastepnie blok konta.
Potem list do domu, z prosba o platnosc
Nastepny list z grozba ze podadza sprawe do sadu,
A potem chyba sad (nie wiem, tak daleko nie zaszedlem) :wink:
Mój kumpel doszedł do tego źe wysyłali mu juź kilka razy list o sądzie, komorniku itd. Wysyłają to mniej wiecej od wakacji. Rachunek ma 45 ale wiadomo źe procenty jakos rosną. Ciekawe na czym się skończy
Gambit:trzeba płacić za wystawianie rzeczy na allegro ?
TAK, a co do zaplaty to dopuki nie masz wiecej niz 15 zloty do uregulowania z allegro to nic ci sie nie stanie, ja sam mam chyba od pol roku do zaplaty 8 zeta i nic mi sie nie stalo.
Bo teź z tak wysoką sumą oni napewno do sądu nie pójdą!!
Pozdro
trzeba płacić za wystawianie rzeczy na allegro ?
TAK, a co do zaplaty to dopuki nie masz wiecej niz 15 zloty do uregulowania z allegro to nic ci sie nie stanie, ja sam mam chyba od pol roku do zaplaty 8 zeta i nic mi sie nie stalo.
trzeba płacić za wystawianie rzeczy na allegro ? :|
Wlasnie zrobilem przelewik bo juz mi konto zablokowali :) Wole 13,66 zł zapłacić niz potem sie procesować :lol:
Najpierw dostajesz maila z prosba o zaplate.
Nastepnie blok konta.
Nastepnie blok konta.
TicTac:...a jak sie nie zapłaci to blokuja konto i tylko tyle :?: czy jakies inne konsekwencje są jeszcze :?:
komornik :mrgreen:
...a jak sie nie zapłaci to blokuja konto i tylko tyle :?: czy jakies inne konsekwencje są jeszcze :?:
Czasami zaleźy to od wielkości rachunku. Mój kumpel miał mniej niź 10 i przez długi czas nic sie nie upominali.
niby trzeba placic co miesiac, do 15, ale ja maila z prosba o zaplatate dostalem kiedy zalegalem 3 miesiace z rzedu, kwota okolo 50 zl.
Strona 1 / 1