Aktywacja XP?
Witam. Nie mam oryginalnego Windowska XP. Szkoda mi na to kasy. Zainstalowałem Home XP, ale okazało się, źe za kilkanaście dni skończy się okres aktywacji. Próbowałem przestawić zegra w kompie, źeby to jakoś oszukać, ale okazało się, źe kiedy znowu przesunąłem zegar na dobrą datę, dni do końca okresu aktywacji zostaje coraz mniej, czyli np. miełem 29 dni, przestawiłem zegar 2 dni do tyłu, nie pomogło (nadal 29 dni), potem znów zrobiłem dobry czas i okazuje się, ze juź tylko 27 dni zostało! Teraz powinienem mieć 25 dni, a mam 21. Poradźcie m,i, co zroibć i czy aktywować Windows, bo boje się, źe gdy to zrobię napiszą, źe to pirat i nie będę mogl dalej go uźywać. Pomóźcie!
Odpowiedzi: 7
Choć wszystko w zasadzie zostało napisane pozwole sobie jeszcze coś od siebie dorzucić.
Idź patałachu na to porządne forum i zapytaj tam o cracki, seriale i inne krętactwa, zapewniam cie, źe pojadą po tobie jak po szmacie – zresztą zasłuźenie.
Banowac nie ma sensu, bo i tak burak z neostradą myśli, źe jest panem netu. Pogadasz sobie z panami z policji, zobaczymy jak będziesz później spiewać.
Wypierd_alaj i ty.
P.S. Z poczatku chciałęm grzecznie, tematu nawet nie zamykałem, ale jak widac z takimi grzecznie poprostu się nie da.
Idź patałachu na to porządne forum i zapytaj tam o cracki, seriale i inne krętactwa, zapewniam cie, źe pojadą po tobie jak po szmacie – zresztą zasłuźenie.
Banowac nie ma sensu, bo i tak burak z neostradą myśli, źe jest panem netu. Pogadasz sobie z panami z policji, zobaczymy jak będziesz później spiewać.
Wypierd_alaj i ty.
P.S. Z poczatku chciałęm grzecznie, tematu nawet nie zamykałem, ale jak widac z takimi grzecznie poprostu się nie da.
no no andrut to teraz czekaj na gosci :mrgreen: :mrgreen:
andrut, wiekszego buraka dawno tutaj nie bylo, a pajace ubawily sie jak nigdy. Inni nie chcieli Ci pomoc, ale ja Ci pomoge – Twoj IP przekaze Microsoftowi. Nawet ta neostrada nie pomoze, bo tepsa wie kto, kiedy i z jakiego IP sie laczy.
Bywaj :P .
Bywaj :P .
To po kij to forum funkcjonuje jak nie do pomagania? A co do złodziejstwa to nie wszyscy mogą sobie pozwolić na oryginalny XP i mi szkoda na to kasy. Uczciwi ludzie teź korzystają z piratów, bo kto nie korzysta. Trzeba być pomylony, źeby mieć tylko oryginalne gry i programy za bańke i więcej. Myślałem, źe uzyskam pomoc, ale trudno, łaski bez. Zawiodlem sie, myslalem ze to porządne forum tak jak www.dobreprogramy.pl (a h*j ze spamem),a tu widzę samych pajaców co myślą, źe są najwaźniejsi. Nie pomagaj, nie chce Ci się – proszę bardzo. Twoja sprawa. Widać Twoja duma ci nie pozwala.
EDIT: I jeszcze jedno. Powiem Ci wprost: wypierd_alaj. Moźecie mnie zbanować, ale niczego przez to nie osiągniecie i niczego nie pokaźecie.
EDIT: I jeszcze jedno. Powiem Ci wprost: wypierd_alaj. Moźecie mnie zbanować, ale niczego przez to nie osiągniecie i niczego nie pokaźecie.
Nie musisz przeglądać kilkudziesięciu stron tematów z tego forum, źeby sie przekonać, źe w oszukiwaniu, złodziejstwie i krętactwie nie pomagamy.
Nie będe tutaj Tobie drogi kolego morałów prawił bo po pierwszr nie czas i miejsce, po drugie nie moja sprawa, po trzecie mi się nie chce, a po czwarte w końcu i tak to nic nie da.
Nie będe tutaj Tobie drogi kolego morałów prawił bo po pierwszr nie czas i miejsce, po drugie nie moja sprawa, po trzecie mi się nie chce, a po czwarte w końcu i tak to nic nie da.
Znam regulamin, bo na niejednym forum sie udzielam, tylko napisałem swój problem dokładnie bo nie wszędzie mają dokładnie taki sam problem jak ja, więc napisałem. Poza tym tematów o aktywacji jest pełno i tylko co poniektóry zablokowany. A po trzecie strony na forum bardzo wolono sie laduja a ja nie mam tyle czasu zeby czekac az mi wyszuka temat.
Regulamin forum przeczytaj.
Strona 1 / 1