Aktywacja XP?

Witam. Nie mam oryginalnego Windowska XP. Szkoda mi na to kasy. Zainstalowałem Home XP, ale okazało się, źe za kilkanaście dni skończy się okres aktywacji. Próbowałem przestawić zegra w kompie, źeby to jakoś oszukać, ale okazało się, źe kiedy znowu przesunąłem zegar na dobrą datę, dni do końca okresu aktywacji zostaje coraz mniej, czyli np. miełem 29 dni, przestawiłem zegar 2 dni do tyłu, nie pomogło (nadal 29 dni), potem znów zrobiłem dobry czas i okazuje się, ze juź tylko 27 dni zostało! Teraz powinienem mieć 25 dni, a mam 21. Poradźcie m,i, co zroibć i czy aktywować Windows, bo boje się, źe gdy to zrobię napiszą, źe to pirat i nie będę mogl dalej go uźywać. Pomóźcie!

Odpowiedzi: 7

Choć wszystko w zasadzie zostało napisane pozwole sobie jeszcze coś od siebie dorzucić.
Idź patałachu na to porządne forum i zapytaj tam o cracki, seriale i inne krętactwa, zapewniam cie, źe pojadą po tobie jak po szmacie – zresztą zasłuźenie.
Banowac nie ma sensu, bo i tak burak z neostradą myśli, źe jest panem netu. Pogadasz sobie z panami z policji, zobaczymy jak będziesz później spiewać.
Wypierd_alaj i ty.

P.S. Z poczatku chciałęm grzecznie, tematu nawet nie zamykałem, ale jak widac z takimi grzecznie poprostu się nie da.
Bobi
Dodano
16.11.2005 17:02:30
no no andrut to teraz czekaj na gosci :mrgreen: :mrgreen:
adik154
Dodano
16.11.2005 00:04:52
andrut, wiekszego buraka dawno tutaj nie bylo, a pajace ubawily sie jak nigdy. Inni nie chcieli Ci pomoc, ale ja Ci pomoge – Twoj IP przekaze Microsoftowi. Nawet ta neostrada nie pomoze, bo tepsa wie kto, kiedy i z jakiego IP sie laczy.

Bywaj :P .
EL NINO
Dodano
15.11.2005 23:59:13
To po kij to forum funkcjonuje jak nie do pomagania? A co do złodziejstwa to nie wszyscy mogą sobie pozwolić na oryginalny XP i mi szkoda na to kasy. Uczciwi ludzie teź korzystają z piratów, bo kto nie korzysta. Trzeba być pomylony, źeby mieć tylko oryginalne gry i programy za bańke i więcej. Myślałem, źe uzyskam pomoc, ale trudno, łaski bez. Zawiodlem sie, myslalem ze to porządne forum tak jak www.dobreprogramy.pl (a h*j ze spamem),a tu widzę samych pajaców co myślą, źe są najwaźniejsi. Nie pomagaj, nie chce Ci się – proszę bardzo. Twoja sprawa. Widać Twoja duma ci nie pozwala.

EDIT: I jeszcze jedno. Powiem Ci wprost: wypierd_alaj. Moźecie mnie zbanować, ale niczego przez to nie osiągniecie i niczego nie pokaźecie.
andrut
Dodano
15.11.2005 23:40:46
Nie musisz przeglądać kilkudziesięciu stron tematów z tego forum, źeby sie przekonać, źe w oszukiwaniu, złodziejstwie i krętactwie nie pomagamy.
Nie będe tutaj Tobie drogi kolego morałów prawił bo po pierwszr nie czas i miejsce, po drugie nie moja sprawa, po trzecie mi się nie chce, a po czwarte w końcu i tak to nic nie da.
Bobi
Dodano
15.11.2005 22:36:39
Znam regulamin, bo na niejednym forum sie udzielam, tylko napisałem swój problem dokładnie bo nie wszędzie mają dokładnie taki sam problem jak ja, więc napisałem. Poza tym tematów o aktywacji jest pełno i tylko co poniektóry zablokowany. A po trzecie strony na forum bardzo wolono sie laduja a ja nie mam tyle czasu zeby czekac az mi wyszuka temat.
andrut
Dodano
15.11.2005 22:13:52
Regulamin forum przeczytaj.
Żółty
Dodano
15.11.2005 22:02:36
andrut
Dodano:
15.11.2005 21:58:52
Komentarzy:
7