Aktualizacje automatyczne, musisz zrestartować!

No właśnie, ja nic nie muszę. Problem w tym, źe chcę wyłączyć tego notifera, aby nigdy więcej nie mówił mi co mam robić.

Dodam, źe posty o treści "poprostu zrestartuj kompa, co ci szkodzi..." mogą iść do śmietnika, chcę tą głupią opcje wyłączyć.

Btw. Oźywania wulgaryzmów. – błąd w regulaminie forum ;>.

Odpowiedzi: 9

Tak, slyszlame , a co ?? Coś sie stalo przez to ze tutaj zadalem to pytanie ??
ŚwIeRsZcZ
Dodano
19.08.2005 13:17:12
A o PW słyszałeś ?
Anonymous
Dodano
19.08.2005 13:09:56
klawiszek co to za styl który widnieje na wrzuconym przez Ciebie screenie ??? Dzieki za odpowiedzx
ŚwIeRsZcZ
Dodano
19.08.2005 13:05:36
klawiszek:
Pomógł mi xionc z #gta.pl.

Btw. od daaaawna korzystam z tego forum jako gość. Regulamin przeczytałem, przecieź wskazałem w swoim poście błąd.

Co nie oznacza, źe go zrozumiałeś.
Anonymous
Dodano
15.08.2005 16:13:45
Pomógł mi xionc z #gta.pl.

Btw. od daaaawna korzystam z tego forum jako gość. Regulamin przeczytałem, przecieź wskazałem w swoim poście błąd.
klawiszek
Dodano
15.08.2005 15:45:04
klawiszek:
O takich właśnie postach mówiłem, czyli do usunięcia...

Wiesz, trochę dziwi mnie twoja krytykancka, nihilistyczna postawa... Raptem napisałeś tutaj dopiero drugi post, dam głowe, źe nawet nie przeczytałeś regulaminu, a juź próbujesz obraźać innych uźytkowników, którzy bezinteresownie chcą Ci
pomóc.
W moim pierwszym poście napisałem Ci wyraźnie, co naleźy zrobić – jeźeli z jakichś sobie tylko znanych względów nie chcesz dostosować się do udzielanych Ci wskazówek, sam będziesz ponosił tego konsekwencje. Jak dla mnie EOT.
Amon–Ra
Dodano
15.08.2005 15:36:18
Skoro system informuje, źe po wgraniu poprawek, niektórych gier i innych aktualizacji naleźy zrestartować komputer, to, aby one zadziałały, naleźy wykonać tą czynność. Ale wystarczy jedno kliknięcie i problem znika bez wprowadzenia zmian. Wiem – DO KOSZA :lol:
1ter
Dodano
15.08.2005 14:49:29
O takich właśnie postach mówiłem, czyli do usunięcia...
klawiszek
Dodano
15.08.2005 14:42:56
klawiszek:
No właśnie, ja nic nie muszę. Problem w tym, źe chcę wyłączyć tego notifera, aby nigdy więcej nie mówił mi co mam robić.

Hmm, ciekawe podejście do sprawy.

klawiszek:
Dodam, źe posty o treści "poprostu zrestartuj kompa, co ci szkodzi..." mogą iść do śmietnika, chcę tą głupią opcje wyłączyć.

Co oczywiście nie zmienia faktu, źe po instalacji naleźy ponownie uruchomić komputer, a juź na pewno wtedy, gdy system Cię o tym wyraźnie poinformuje.

Jeźeli denerwuje Cię komunikat, wyłącz po prostu usługę aktualizacji automatycznych (Start > Uruchom > services.msc).
Amon–Ra
Dodano
15.08.2005 14:04:42
klawiszek
Dodano:
15.08.2005 12:08:35
Komentarzy:
9
Strona 1 / 1