Aktualizacje automatyczne, musisz zrestartować!
No właśnie, ja nic nie muszę. Problem w tym, źe chcę wyłączyć tego notifera, aby nigdy więcej nie mówił mi co mam robić.

Dodam, źe posty o treści "poprostu zrestartuj kompa, co ci szkodzi..." mogą iść do śmietnika, chcę tą głupią opcje wyłączyć.
Btw. Oźywania wulgaryzmów. – błąd w regulaminie forum ;>.

Dodam, źe posty o treści "poprostu zrestartuj kompa, co ci szkodzi..." mogą iść do śmietnika, chcę tą głupią opcje wyłączyć.
Btw. Oźywania wulgaryzmów. – błąd w regulaminie forum ;>.
Odpowiedzi: 9
Tak, slyszlame , a co ?? Coś sie stalo przez to ze tutaj zadalem to pytanie ??
A o PW słyszałeś ?
klawiszek co to za styl który widnieje na wrzuconym przez Ciebie screenie ??? Dzieki za odpowiedzx
klawiszek:
Pomógł mi xionc z #gta.pl.
Btw. od daaaawna korzystam z tego forum jako gość. Regulamin przeczytałem, przecieź wskazałem w swoim poście błąd.
Co nie oznacza, źe go zrozumiałeś.
Pomógł mi xionc z #gta.pl.
Btw. od daaaawna korzystam z tego forum jako gość. Regulamin przeczytałem, przecieź wskazałem w swoim poście błąd.
klawiszek:
O takich właśnie postach mówiłem, czyli do usunięcia...
Wiesz, trochę dziwi mnie twoja krytykancka, nihilistyczna postawa... Raptem napisałeś tutaj dopiero drugi post, dam głowe, źe nawet nie przeczytałeś regulaminu, a juź próbujesz obraźać innych uźytkowników, którzy bezinteresownie chcą Ci
pomóc.
W moim pierwszym poście napisałem Ci wyraźnie, co naleźy zrobić – jeźeli z jakichś sobie tylko znanych względów nie chcesz dostosować się do udzielanych Ci wskazówek, sam będziesz ponosił tego konsekwencje. Jak dla mnie EOT.
Skoro system informuje, źe po wgraniu poprawek, niektórych gier i innych aktualizacji naleźy zrestartować komputer, to, aby one zadziałały, naleźy wykonać tą czynność. Ale wystarczy jedno kliknięcie i problem znika bez wprowadzenia zmian. Wiem – DO KOSZA :lol:
O takich właśnie postach mówiłem, czyli do usunięcia...
klawiszek:
No właśnie, ja nic nie muszę. Problem w tym, źe chcę wyłączyć tego notifera, aby nigdy więcej nie mówił mi co mam robić.
Hmm, ciekawe podejście do sprawy.
klawiszek:
Co oczywiście nie zmienia faktu, źe po instalacji naleźy ponownie uruchomić komputer, a juź na pewno wtedy, gdy system Cię o tym wyraźnie poinformuje.
Jeźeli denerwuje Cię komunikat, wyłącz po prostu usługę aktualizacji automatycznych (Start > Uruchom > services.msc).
Strona 1 / 1