aktualizacja xp – sprawdzanie autentycznosci programu
ostatnio zainstalowala mi sue ta aktualizacja (ustawienia automatyczne :( i oczywiscie majac nieorg. windows nie moge juz aktualizowac windowsa (ani krytyczne ani pozostale aktualizacje) zeby bylo tego malo nei moge aktualizowac office 2003... jak (ew. jakim programem) usune te aktualizacje? dodam ze nie wykrywa mi jej na spisie aktualizacji zainstalowanych ani w dodaj/usun programy, ani np w your uninstaller 2005...
Odpowiedzi: 5
Toto usuwa sie w sklepie, placac za system. Koniec kropka.Kadafi:
...ja nie pytam was o uwagi na temat orginalnosci czy pirata tylko jak to teraz usunac – czym.
Kadafi:
linux nie dla mnie to po 1. po 2 to gadajcie ze wszyscy macie org bo sie usmieje...ja nie pytam was o uwagi na temat orginalnosci czy pirata tylko jak to teraz usunac – czym. a co do ms to jak z tpsa – obie firmy gowniane ale jakos trzeba korzystac z uslug...
to forum ci nie pomoze
linux nie dla mnie to po 1. po 2 to gadajcie ze wszyscy macie org bo sie usmieje...ja nie pytam was o uwagi na temat orginalnosci czy pirata tylko jak to teraz usunac – czym. a co do ms to jak z tpsa – obie firmy gowniane ale jakos trzeba korzystac z uslug...
tyle było trombione o tym,źe będzie weryfikacja legalnosci sysytemu a ty się jeszcze dziwisz,źe nie moźesz nic zauktalizować.Moge tylko powiedzieć źe moźesz tylko ściągać tylko aktualizacje krytyczne,a jak chcesz mieć wszystkie łatki to musisz wybulić tych pare stówek a jak nie masz to pozostają dwie opcje:linux albo działanie na piracie i ciągłe czytanie źe tak nie moźna i źe jesteś złodziejem pozdrawiam
hehe
no to masz problem, z tym nieoryginalnym windowsem. MS beszczelny nie pozwala ci go aktualizować.
Moze napisz do Billa maila zeby Ci pozwolił.
Regulaminu tez nie czytałes ?
no to masz problem, z tym nieoryginalnym windowsem. MS beszczelny nie pozwala ci go aktualizować.
Moze napisz do Billa maila zeby Ci pozwolił.
Regulaminu tez nie czytałes ?
Strona 1 / 1