aktualizacja = wieszanie kompa
:oops: a wiec mam jesdzcze takie pytanko i mysle ze znajdzie ktos na nie odpowiedz, Gdy sciagne aktualizacje zalatam wszystkie dziury windowsa , komputer zaczyna wariowac i sie wiesza dlaczego tak jest ? mozna to jakos zmienic ??
Odpowiedzi: 8
Ja tam nie mam źadnych aktualizacji poprawek service packów ani innych bzdur mulących kompa a źeby CI nie wpadał zźaden robak to zainstaluj najlepiej jakiegoś antywira z firewallem i po kłopocie panda antywirus platinium polecam korzystam robaków zero źadnych kłopotów
to co mozna zrobic ? prosze mi poradzic !! :( napewno ktos zna odpowiedz !!! "Wszystko jest mozliwe" tylko jak :)
czyli bede miał dziurawego windowsa :( a jest jeszcze jakas rada ? moze wymiana sprzetu ? jak tak to na jaki ? co najlepij wymienic ? co moze byc przyczyna
Bieri:
ale dlaczego tak jest ? z czym to jest zwjazane ?
Najczęściej zwiaźane jest to z tym ze z niektórymi kompami system nie chce dobrze wspólpracować.. Chocby zgodność sterowników z producentem tak nie całkiem do końca..
A w towim wypadku zainstalowałbym system bez poprawek bez( Sp–1– na niektórych kompach ten pak Sp sprawia
pewne problemy)
Pozdrawiam
raczej robaka nie bo aktualizacje zostaly zrobione swierzo po formacie :)dlatego raczej jest to niemozliwe :) ale jest na to jakas rada ? co chwile wpada mi jakis trojan niemoge go usunac czytam jesgo opis i jest napisane ze wszedl przez taka i taka dziure w windowsie :( wiec co mam robic instalowac ? zmienic cos w kompie ?
Czasem łatki zawierają błąd – było kilka takich w ciągu ostatniego roku. Czasem "gryzą" się one z zainstalowanych oprogramowaniem , czasem problem podowuje jakaś specyficzna konfiguracja sprzętowa.
Nie ma na to reguły – tak jak nie ma dwóch identycznych komputerów – mimo ich złoźenia z takich samych elementów jeden będzie pracowął lepiej, a drugi gorzej.
Jest jeszcze i taka moźliwość, źe błędy są wynikiem "reakcji obronnej" robaka, któremu łatka ma przeciwdziałać, a który w systemie juź się zagnieździł.
Nie ma na to reguły – tak jak nie ma dwóch identycznych komputerów – mimo ich złoźenia z takich samych elementów jeden będzie pracowął lepiej, a drugi gorzej.
Jest jeszcze i taka moźliwość, źe błędy są wynikiem "reakcji obronnej" robaka, któremu łatka ma przeciwdziałać, a który w systemie juź się zagnieździł.
ale dlaczego tak jest ? z czym to jest zwjazane ?
Zdarza się – musisz odinstalowac poprawki i ładować jak kolejno po kaźdej sprawdzając czy nie ma problemów.
Strona 1 / 1