aktualizacja cdkeya
ludziska pomocy to mi sie pojawia http://img301.imageshack.us/img301/6440/beztytuu9mx.jpg podalem klucz i *** a za 14 dni konczy mi sie co zrobic pomocy
Odpowiedzi: 13
Aleź moja odpowiedź w tym temacie była jak najbardziej rzeczowa. Pan TomekG moźe rejestrować tą wersję Windowsa, przyczym w trakcie procesu przekona się, źe ma najprawdopodobniej piracką wersję (lub zarejestrowaną).
Dziękuję równieź za pouczenie – sądzę, źe sumienie mam czyste ( nie uźywane :D :D :D ).
Ew. dalszą dyskusję w tym OT proszę na PW – szkoda forum.
Dziękuję równieź za pouczenie – sądzę, źe sumienie mam czyste ( nie uźywane :D :D :D ).
Ew. dalszą dyskusję w tym OT proszę na PW – szkoda forum.
leon1313:
A ja twierdzę, ze tak. Tylko skutek rejestracji moźe być ciekawy :D :D :D
Jeśli masz pisać, zeby pisac to daruj sobie.
A ja twierdzę, ze tak. Tylko skutek rejestracji moźe być ciekawy :D :D :D
TomekG:
A co z sytuacją, kiedy kumpel juź zarejestrował XP–ka. Pozyczylem od niego plyte i zainstalowalem z tym samym kluczem. Czy moge sie rejestrowac czy raczej nie?
Nie.
A co z sytuacją, kiedy kumpel juź zarejestrował XP–ka. Pozyczylem od niego plyte i zainstalowalem z tym samym kluczem. Czy moge sie rejestrowac czy raczej nie?
Skoro Tobie dali to jest Twój i zaden inny numerek nie pasuje.
Zatelefonuj jeszcze raz i podaj numeki z naklejki z systemem.
Po to by zrozumieć co podają i gdzie wpisac nie trzeba być owłosionym – wystarczy mieć czyste uszy.
Zatelefonuj jeszcze raz i podaj numeki z naklejki z systemem.
Po to by zrozumieć co podają i gdzie wpisac nie trzeba być owłosionym – wystarczy mieć czyste uszy.
http://img297.imageshack.us/img297/60/3139dq.jpg
kto by przedzwonil i podal cdkya co dali by ja dzwnilemi bylem lysy o co im tam chodzi pomocy ludziska :(
kto by przedzwonil i podal cdkya co dali by ja dzwnilemi bylem lysy o co im tam chodzi pomocy ludziska :(
EL NINO:
Tzn ? Tera jedna wskazowka jest za dziewiatka a druga miedzy jeden i dwa. Co robic ? :mrgreen:Rebe:
dalej juź zgodnie ze wskazówkami na ekranie.
Poczekać aź obie będą wskazywać pionowo górę – moźe jaki ....duch Cię oświeci :mrgreen:
Tzn ? Tera jedna wskazowka jest za dziewiatka a druga miedzy jeden i dwa. Co robic ? :mrgreen:Rebe:
dalej juź zgodnie ze wskazówkami na ekranie.
Zaznacz, źe chcesz zadzwonić, a dalej juź zgodnie ze wskazówkami na ekranie.
moze jasniej prosze!! :D
EL NINO:
Dzwon do M$ Polska i wytlumacz o co chodzi.
A po co tłumaczyć ?
Wystarczy z automatem pogadać – poprosi o wklepanie klucza, poda numer rejestracyjny i tyle.
Dopiero jeźeli automat stwierdzi, źe klucz nie pasuje trzeba z człekiem się kontaktować .
Dzwon do M$ Polska i wytlumacz o co chodzi.
Strona 1 / 1