Ach te komórki
Czy wie ktoś jak pozbyć sie np. podstawawych dzwonków, obrazków, itp. W telefonie Sony Ericsson T300 lub T310
Odpowiedzi: 9
a co mi zostanie w telefonie? Nic nie bede musiał wgrywać? :?:
bez obawy, robilem to juz z 20 razy na dawnym t300. dokladnie po 12 sekundzie musialem wyjac szybko baterie. jezeli sie nie uda musisz poprubowac w innych odstepach czasu poniewaz kazdy operator wrzuca nieco inne graty przy czym czas instalacji ich podczas master reset jest inny. najlepiej pozbyc sie standardowych smieci operatora poprzez wyrzucenia softu i wrzucenia nowego /chinskiego najlepiej z polska nakladka/ jesli jest taka mozliwosc.
Badi111:
mam jedno małe zasadnicze pytanie czy telefon bedzie sie nadawal do uzytku :?:
Jeśli to zrobisz zgodnie ze sztuką to ....tak – ale czy to moźna przewidzieć źe tak się stanie? – nie
mam jedno małe zasadnicze pytanie czy telefon bedzie sie nadawal do uzytku :?:
Tiaa a przy okazji pozbywamy się dzwonków, profili WAP, gier i zyskujem ok. 600 Kb wolnego. Nie opłaca się. Próbowałem.
Tiaa a przy okazji pozbywamy się dzwonków, profili WAP, gier i zyskujem ok. 600 Kb wolnego. Nie opłaca się. Próbowałem.
darek_dade:
Tomekk:
Przywrócić ustawienia fabryczne i w momencie 11 – 13 sekundy formatowania wyciągnąć baterie.
Tym sposobem moźna się pozbyć obrazków które są dodawane np. przez IDEE, których nie da się usunąć normalnie.
A taka metoda nie jest przypadkiem niebezpieczna??
A i owszem jesli cierpisz na Parkinsona np. lub stoper do mierzenia tych 11–13 sekund źle mierzy
Tomekk:
Przywrócić ustawienia fabryczne i w momencie 11 – 13 sekundy formatowania wyciągnąć baterie.
Tym sposobem moźna się pozbyć obrazków które są dodawane np. przez IDEE, których nie da się usunąć normalnie.
A taka metoda nie jest przypadkiem niebezpieczna??
Strona 1 / 1