ACDSee i autoodtwarzanie plików muzycznych
Witam Serdecznie, mam problem z autoodwarzaniem plików muzycznych. Kiedyś przez przypadek zaznaczyłem po włoźeniu płyty z mp3, źeby uruchamiał się wtedy ACDSee. I teraz za kaźdym razem w autoodtwarzaniu włącza mi się ACDSee co trwa bardzo długo. Z innym rodzajem plików nie mam problemów w autoodtwarzaniu – zawsze moge wybrać jakąś akcje. Próbowałem włączać i wyłączać odtwarzanie – nic nie pomogło.
Rady w przyklejonym teź nie pomogły.
Zmiany plików muzycznych w autodtwarzaniu na domyślne teź nie pomogły, nie moge zmienić teź na inną akcje np. otwieraj w windows media player zawsze otwiera się ACDSee i jest gotowy przegrać moje mp3 jako zdjęcia :).
Pozostaje chyba odinstalowanie ACDSee i zainstalowanie na nowo ale licze, źe ktoś znajdzie na to rade pomagając mi np. zmienić to w rejestrze. Sam nie dojdę do tego. Z góry dzięki za pomoc!!
Rady w przyklejonym teź nie pomogły.
Zmiany plików muzycznych w autodtwarzaniu na domyślne teź nie pomogły, nie moge zmienić teź na inną akcje np. otwieraj w windows media player zawsze otwiera się ACDSee i jest gotowy przegrać moje mp3 jako zdjęcia :).
Pozostaje chyba odinstalowanie ACDSee i zainstalowanie na nowo ale licze, źe ktoś znajdzie na to rade pomagając mi np. zmienić to w rejestrze. Sam nie dojdę do tego. Z góry dzięki za pomoc!!
Odpowiedzi: 2
Dzieki ale kombinowanie w rejestrze nic nie dalo, dam gdzie bylo acdsee zmienilem na wartosc zero ale dalej byl ten sam problem. Postanowilem odinstalowac i zainstalowac asdsee od nowa i wszystko wrocilo do normy. Sory za zawracanie glowy ale chcialem pogrzebac w rejestrze jednak chyba na to jestem jeszcze za slaby :). Pozdrawiam
Proponuje przejrzeć podklucze w kluczu HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\AutoplayHandlers\EventHandlers ze szczególnym uwzględnieniem tych w których znajdują sie wart. z acdsee w nazwie.
Strona 1 / 1