ACCESS DENIED!

O co chodzi?
Kiedy chce wejsc do jakiego folderu, wyswietla mi sie komunikat "odmowa dostepu". Dlaczego tak sie dzieje?
Wczesniej do tego folderu moglem sie dostac bez problemow, teraz cos sie popsulo :|. Zadnego wirusa na komputerze nie mam – tego jestem byc pewny (kaspersky anti–virus personal pro).

Odpowiedzi: 7

w folderze w którym znajduje się ten plik ustaw siebie jako właściciela, daj sobie pełną kontrolę i zaznacz, aby wpisy były dziedziczone do obiektów podrzędnych
MetaVirus
Dodano
02.02.2006 22:30:53
Heh, wybacz ale mam kolejny problem. Tym razem nie moge uruchomic pliku wewnatrz folderu.
Komunikat wyglada nastepujaco:

Nie mam mozliwosci zmiany uprawnien w ustawieniach bezpieczenstwa tego pliku, jak to bylo z calym folderem. O co moze chodzic teraz?

P.S. Przepraszam za te wielkie obrazki, ale bardzo mi sie spieszy.
Blackwell
Dodano
02.02.2006 22:26:49
Heh, wybacz ale mam kolejny problem. Tym razem nie moge uruchomic pliku wewnatrz folderu.
Komunikat wyglada nastepujaco:

Nie mam mozliwosci zmiany uprawnien w ustawieniach bezpieczenstwa tego pliku, jak to bylo z calym folderem. O co moze chodzic teraz?

P.S. Przepraszam za te wielkie obrazki, ale bardzo mi sie spieszy.
Blackwell
Dodano
02.02.2006 22:26:49
Dziala, dziekuje slicznie za nakierowanie mnie na FAQ. Wlasciwie to nawet nie wiedialem czego tam szukac :P
Jeszcze raz dziekuje.
Blackwell
Dodano
02.02.2006 22:13:48
uprawnienia masz nieograniczone (no prawie)
Żółty:
W przyklejonym FAQ znajdziesz rozwiązanie – fragment o przejmowaniu uprawnień.
tu naperawdę się dowiesz jak nadać sobie te uprawnienia – przeczytaj
MetaVirus
Dodano
02.02.2006 22:12:29
Poczytaj sobie jednak o przejmowaniu uprawnień jak radzi Żółty. Sprawdź sobie uprawnienia do tych katalogów (Dla kogo są i jakie)
sh@dow
Dodano
02.02.2006 22:11:46
Kiedy ja jestem zalogowany jako ADMINISTRATOR – czyli powinienem miec nieograniczone uptawnienia!
Blackwell
Dodano
02.02.2006 22:08:21
Blackwell
Dodano:
02.02.2006 22:03:16
Komentarzy:
7
Strona 1 / 1