ACCESS DENIED!
O co chodzi?
Kiedy chce wejsc do jakiego folderu, wyswietla mi sie komunikat "odmowa dostepu". Dlaczego tak sie dzieje?
Wczesniej do tego folderu moglem sie dostac bez problemow, teraz cos sie popsulo :|. Zadnego wirusa na komputerze nie mam – tego jestem byc pewny (kaspersky anti–virus personal pro).
Kiedy chce wejsc do jakiego folderu, wyswietla mi sie komunikat "odmowa dostepu". Dlaczego tak sie dzieje?
Wczesniej do tego folderu moglem sie dostac bez problemow, teraz cos sie popsulo :|. Zadnego wirusa na komputerze nie mam – tego jestem byc pewny (kaspersky anti–virus personal pro).

Odpowiedzi: 7
w folderze w którym znajduje się ten plik ustaw siebie jako właściciela, daj sobie pełną kontrolę i zaznacz, aby wpisy były dziedziczone do obiektów podrzędnych
Heh, wybacz ale mam kolejny problem. Tym razem nie moge uruchomic pliku wewnatrz folderu.
Komunikat wyglada nastepujaco:

Nie mam mozliwosci zmiany uprawnien w ustawieniach bezpieczenstwa tego pliku, jak to bylo z calym folderem. O co moze chodzic teraz?

P.S. Przepraszam za te wielkie obrazki, ale bardzo mi sie spieszy.

Nie mam mozliwosci zmiany uprawnien w ustawieniach bezpieczenstwa tego pliku, jak to bylo z calym folderem. O co moze chodzic teraz?

Heh, wybacz ale mam kolejny problem. Tym razem nie moge uruchomic pliku wewnatrz folderu.

Dziala, dziekuje slicznie za nakierowanie mnie na FAQ. Wlasciwie to nawet nie wiedialem czego tam szukac :P
Jeszcze raz dziekuje.
Jeszcze raz dziekuje.
uprawnienia masz nieograniczone (no prawie)
tu naperawdę się dowiesz jak nadać sobie te uprawnienia – przeczytajŻółty:
W przyklejonym FAQ znajdziesz rozwiązanie – fragment o przejmowaniu uprawnień.
Poczytaj sobie jednak o przejmowaniu uprawnień jak radzi Żółty. Sprawdź sobie uprawnienia do tych katalogów (Dla kogo są i jakie)
Kiedy ja jestem zalogowany jako ADMINISTRATOR – czyli powinienem miec nieograniczone uptawnienia!
Strona 1 / 1