Aby był wyświetlany jako ukryty?
Odpowiedzi: 15
-
[quote=XanTyp]Trochę to masakryczne. Pozostanie ci chyba tylko posortować je wg typu i ukryć te wynalazki. I robić tak co jakiś czas...[/quote] No tak XanTypie, ale to jest wyjście od dupy strony. :-k
-
[quote=XanTyp]Miałem na myśli zasadność, dla której koniecznie chcesz ukrywać te pliki. ta tajemnica mnie interesuje :)[/quote] [size=7]Okej, na następującym obrazku masz uzasadnienie:[/size] [IMG]http://i46.tinypic.com/287f2mc.jpg[/IMG]
-
[quote=XanTyp]Możesz wyszukać sobie wszystkie te wybrane pliki i nadać im atrybut ukrytego. Ale to zadziała tylko na bieżące obiekty. Każdy następny też będzie wymagał tego zabiegu.[/quote] [b]Witaj XanTypie. No właśnie...[/b] Program do montażu importując jakąś piosenkę automatycznie tworzy obok tego pliku na dysku, swój plik. Później gdy importuję tą samą piosenkę to błyskawicznie wczytuje mi "piksy" na linię czasu. Bo z każdym nowym plikiem dźwiękowym się program chwile męczy. Wszystko dobrze, tylko ALBO niech program nie zostawia mi śmieci na dysku, albo niech ZOSTAWIA z tą różnicę, ze ja już włąsnoręcznie ustawię ukrycie wszystkich plików danego typu w moim systemie. [b]Ale mówicie, że się nie da. Co ten MS robi?! Niech w końcu wprowadzi i taką opcję![/b]