Abonament na Internet i telefon
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zamierza w najbliźszym czasie wprowadzić abomament na Internet, poniewaź moźna z niego odbierać programy telewizyjne oraz radiowe. Czy będziesz płacić abonament za Internet.
Odpowiedzi: 8
sdcom:masz jakis problem??? place za tv cyfrowa i nawet nie ogladam publicznej tv...klonpiotr:
właśnie przez takich ludzi jest tu syf
ja tam nawet za TV nie płace abonamentu ,a za kompa to niech mnie pocałują.....
Dokładnie. Poza tym oferta TVP jest bardzo uboga – a Kevin Sam w Domu juź widziałem.
masz jakis problem??? place za tv cyfrowa i nawet nie ogladam publicznej tv...klonpiotr:
Tych gosci z rzadu chyba POGIEŁO!!
Wprowadzenie tego abonamentu spowoduje zatrzymanie rozwoju internetu w POLSCE ktora i tak jest w tym bardzo slaba!!
Zabieraja sie za najgorsze rzeczy zeby tylko dorownac UE!!
To niech dorownają UE przez zlikwidowanie bezrobocia albo wybudowanie dobrych autostrad!!
Zabieraja sie do tego "od tyłu" zamiast rozwiazywac powaźne problemy takie jak: bezrobocie, niskie płace itp. to te problemy je stwarzaja po przez wprowadzanie takich debilnych opłat by tylko sie obłowic!!
Normalna Paranoja!!
Jestem zbulwersowany ta sprawa!!
Wprowadzenie tego abonamentu spowoduje zatrzymanie rozwoju internetu w POLSCE ktora i tak jest w tym bardzo slaba!!
Zabieraja sie za najgorsze rzeczy zeby tylko dorownac UE!!
To niech dorownają UE przez zlikwidowanie bezrobocia albo wybudowanie dobrych autostrad!!
Zabieraja sie do tego "od tyłu" zamiast rozwiazywac powaźne problemy takie jak: bezrobocie, niskie płace itp. to te problemy je stwarzaja po przez wprowadzanie takich debilnych opłat by tylko sie obłowic!!
Normalna Paranoja!!
Jestem zbulwersowany ta sprawa!!
sdcom:a jak oni chca to sprawdzic?? do domku bez nakazu nie wejda a do providiera od neta tez nie! kazdy sad takie postepowanie wywali do kosza – A POZATYM TO POLSKA TO ZACOFANY KRAJ KTORY PRZEZ TO NEI BEDZIE JUZ ZA MURZYNAMI ALE W EPOCE LODOWCOWEJ... JA CHCE SIE STAD PRZENIESC NAWET NA MARSA BYLE DALEJ OD TEGO SYFU...
taaa a widzisz tutaj :shock: czołg ?
a jak oni chca to sprawdzic?? do domku bez nakazu nie wejda a do providiera od neta tez nie! kazdy sad takie postepowanie wywali do kosza – A POZATYM TO POLSKA TO ZACOFANY KRAJ KTORY PRZEZ TO NEI BEDZIE JUZ ZA MURZYNAMI ALE W EPOCE LODOWCOWEJ... JA CHCE SIE STAD PRZENIESC NAWET NA MARSA BYLE DALEJ OD TEGO SYFU...
Luki.22:poniewaź moźna z niego odbierać programy telewizyjne oraz radiowe.
Niech mi to udowodnią...
Jeśli to prawda to problem raczej stoi po drugiej stronie kija.
No sorry, ale jak mi cos beda kazali placic to chyba procesowac sie z nimi nie bede...
Strona 1 / 1