Abonament Ery za 20 zl
w promocji urodzinowej w Erze abonament za 20 zł to 40 min gratis, czy owe 40 minut jest wymienialne na sms?
chodzi mi o to, ze przypuscmy wydzwaniam tylko 10 min i wysylam 120 smsow, to czy bedzie to liczone osobno czy razem? (wg obliczen mieszcze sie w 20 zl)
chodzi mi o to, ze przypuscmy wydzwaniam tylko 10 min i wysylam 120 smsow, to czy bedzie to liczone osobno czy razem? (wg obliczen mieszcze sie w 20 zl)
Odpowiedzi: 4
yankes:czyli wynika, ze jak bede wysylal same smsy to nie beda naliczane zadne dodatkowe oplaty
nie, tylko jak przekraczas ta kwote deklarowana to wtedy jakos chyba wiecej masz liczone ;), na stronie ery jest bardzo dobrze rozpisane chyba rozmieszczaja plany w *.pdf–ach ;)
czyli wynika, ze jak bede wysylal same smsy to nie beda naliczane zadne dodatkowe oplaty
Mateush:Nie jestem pewny ale chyba jest zasada 1 minuta = 4 smsy. Jednak jak juz pisalem nie jestem pewny. Aby byc pewnym zajrzyj tu :arrow: era.pl
no musi i tak jest ;), i minuty rozklada sie proporcjonalnie do dni miesiaca.
Nie jestem pewny ale chyba jest zasada 1 minuta = 4 smsy. Jednak jak juz pisalem nie jestem pewny. Aby byc pewnym zajrzyj tu :arrow: era.pl
Strona 1 / 1