A co powiecie na to?

Po zainstalowaniu aparatu cyfrowego nie mam dostępu do pulpitu :( .Po załączeniu kompa przez 2 sekundy widać pulpit z ikonami i paskiem zadań.Po tym czasie wszystko znika i zostaje tylko tapeta na pulpicie.Mogę włączyć tylko menadźera.Proszę, pomóźcie mi bo ja się nie znam na kompach!!!Czekam na pomoc.

Odpowiedzi: 4

Witam.
No cóź, po restarcie rzeczywiście problem nie znikł.Ale nie chciało mi się robić formata, więc na oślep zaczęłam macać kompa.I wiecie co zrobiłam?Mam Nortona anty wirusa.Połączyłam się ze stroną Nortona lub Symanteca i ręcznie skanowałam wirusa za wirusem.Udało się!!!Komp działa jak nowo narodzony.Nie musiałam formatować.Co za ulga.Bardzo Wam dziękuję, bo bez podpowiedzi nie umiałabym włączyć explorera.exe.Thanks!!! :wink:
kaczucha74
Dodano
08.12.2005 19:41:31
kaczucha74:
Kochani, bardzo, bardzo Wam dziękuję :D .Jestem straszliwie szczęśliwa.Myślałam, źe czeka mnie formacik.Powiedzcie mi jeszcze, co mogło być przyczyną?

Nie ciesz się jeszcze ;) Zrestartuj komputer i zobacz czy się nie będzie wykładać explorer. Jak się będzie wieszał to trzeba by solucji na taki stan rzeczy szukać. Moźe jakieś programy z autostartu komplikacje wprowadzają, moźe sam plik explorera jest uszkodzony i podmienić go będzie trzeba ...
Żółty
Dodano
24.11.2005 20:59:44
Kochani, bardzo, bardzo Wam dziękuję :D .Jestem straszliwie szczęśliwa.Myślałam, źe czeka mnie formacik.Powiedzcie mi jeszcze, co mogło być przyczyną?
kaczucha74
Dodano
24.11.2005 20:56:58
A czy po zniknieciu paska i ikon w menedzerze jest proces explorer.exe?? Jeśli nie to dajesz Pilk :arrow: nowe zadanie(uruchom) :arrow: explorer.exe

Niestety to leczenie tylko objawowe
Peter_l
Dodano
24.11.2005 20:51:20
kaczucha74
Dodano:
24.11.2005 20:47:32
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1