70 km na rowerze ;)
Cześc, pochwalić się musze :)
Otóź wczoraj (16.07.2005) padł kolejny (mój) rekord odległości. W ciągu 3 godzin 50 min zrobiłem 70 km :)
Dowód:
Jaka trasa, cóź jak ktoś mieszka w okolicach TG to bedzie wiedział o co chosi ;)
Świerklaniec (tam trochę poczarowałem w skate parku) –> Dolomity –> Miasteczko Śląskie
P.S: Pozdrawiam moich towarzyszy :)
Otóź wczoraj (16.07.2005) padł kolejny (mój) rekord odległości. W ciągu 3 godzin 50 min zrobiłem 70 km :)
Dowód:
Jaka trasa, cóź jak ktoś mieszka w okolicach TG to bedzie wiedział o co chosi ;)
Świerklaniec (tam trochę poczarowałem w skate parku) –> Dolomity –> Miasteczko Śląskie
P.S: Pozdrawiam moich towarzyszy :)
Odpowiedzi: 20
Ukey:Niestety ta tylnia czesc mnie strasznie bolala
trzeba było na tą rurkę siodełko załoźyć :wink:
priv:w nocy spalismy w namiocie, ktory zawsze byl na naszych plecach
dlatego po pijaku nie jeźdźę :mrgreen:
gusioo, dystans niczego sobie, tylko ta prędkość mnie rozczarowała, choć to "miłe towarzystwo" chyba wszystko tłumaczy :wink:
ale jak na szosowce to sie pewnie nie jechalo :wink:gusioo:gieras:nonono.... na dualowce taka traske zrobic to nie lada wyczyn
Nie taki znowu wyczyn – poprostu przejaźdźka w miłym towarzystwie ;)
3k
gieras:nonono.... na dualowce taka traske zrobic to nie lada wyczyn
Nie taki znowu wyczyn – poprostu przejaźdźka w miłym towarzystwie ;)
3k
nonono.... na dualowce taka traske zrobic to nie lada wyczyn
Seeker:Czyli jak mówicie? trza mieć
1.rower
By się przydał ;)
Seeker:2.źólte badejki
Moźna zabarwić w trakcie jazdy :mrgreen:
Seeker:i źólte ...papióry? – źeby te 70kmh osiągnąć? :wink: :mrgreen:
Zapał i dobre towarzystwo wystarczy ;)
Ale papióry se wyrób moźe sie przydadzą :mrgreen:
Ja przejechalem dokladnie 110km w jeden dzien ale to bylo od 11 do jakiejsc 20 8) Ale i tak bylem dumny z siebie :] Niestety ta tylnia czesc mnie strasznie bolala ale yaya mnie wcale nie bolaly (moze odpadly :?: sam niewiem :] )
Seeker:Czyli jak mówicie? trza mieć
1.rower
2.źólte badejki
i źólte ...papióry? – źeby te 70kmh osiągnąć? :wink: :mrgreen:
ale nie wolno mieć:
1.lewgo jądra
2.prawego jądra
3.lewego i prawego jądra
gusioo:EL NINO:Ja tez mam zolte. Tylko nie koszulke a majtki. Z przodu. Jak na lidera przystalo :mrgreen: .gusioo:...koszulke juź mam i to źółtą :mrgreen:
Przynajmniej wiesz jak je zakładać .. źółte z przodu, brązowe ze zadka ;) :mrgreen:
ja zakładałbym odwrotnie, w końcu
dziewczyny lubią brąz :)
Czyli jak mówicie? trza mieć
1.rower
2.źólte badejki
1.rower
2.źólte badejki
Ten temat przypomina mi zeszłoroczną wyprawe nad morze. Trase zaczalem z domu, a dokladniej z Rybnika. Podroz zajela nam 5 dni. Jechalismy tylko w dzien, w nocy spalismy w namiocie, ktory zawsze byl na naszych plecach :) Rower Author Vison
Wbrew pozorom, bardzo mile wspominam ta wyprawe, gdyby tylko nadazyla sie okazja chetnie bym ja powtorzyl.
Wbrew pozorom, bardzo mile wspominam ta wyprawe, gdyby tylko nadazyla sie okazja chetnie bym ja powtorzyl.
EL NINO:Ja tez mam zolte. Tylko nie koszulke a majtki. Z przodu. Jak na lidera przystalo :mrgreen: .gusioo:...koszulke juź mam i to źółtą :mrgreen:
Przynajmniej wiesz jak je zakładać .. źółte z przodu, brązowe ze zadka ;) :mrgreen:
Ja tez mam zolte. Tylko nie koszulke a majtki. Z przodu. Jak na lidera przystalo :mrgreen: .gusioo:...koszulke juź mam i to źółtą :mrgreen:
EL NINO:Ostatnie ? I do opery arie pojdzie spiewac ? :mrgreen:aligator:Jeszcze se jądro amputuj...
Znaczy sie jakim Farinellim ostanę się ? E pierdziele wole yaya mieć :P
@aligator – dziękuje, ale koszulke juź mam i to źółtą :mrgreen:
EL NINO:Ostatnie ? I do opery arie pojdzie spiewac ? :mrgreen:aligator:Jeszcze se jądro amputuj...
albo na chórek do kosciola :D
Ostatnie ? I do opery arie pojdzie spiewac ? :mrgreen:aligator:Jeszcze se jądro amputuj...
Brawo gusioo :wink:
Jeszcze se jądro amputuj i moźesz w jakim "turze" na źółtą koszulkę szarpać :mrgreen: :wink:
Jeszcze se jądro amputuj i moźesz w jakim "turze" na źółtą koszulkę szarpać :mrgreen: :wink:
gusioo:Przemeksik:no 70 km na rowerze to niezle ... a jaki rowerek ?
Author Agang P.M (rozmiar 16.5 cala)
No to jest juz na czym tyłek powozić :D:D:D:D:D
eee tam. mój kolega miał na liczniku 240 km/h .tak sie rozpędził.
PS: wysarczy pokręcić jakąś metalową rurką o te dwa czujniki w liczniku
PS: wysarczy pokręcić jakąś metalową rurką o te dwa czujniki w liczniku
Przemeksik:no 70 km na rowerze to niezle ... a jaki rowerek ?
Author Agang P.M (rozmiar 16.5 cala)
no 70 km na rowerze to niezle ... a jaki rowerek ?