3650
cze wiecie moźe jak zmienić tapetke w nokii 3650 prosił bym bardzo jak :] :oops:
Odpowiedzi: 9
spoko dzięki wam za pomoc i za programy. A znacie jakies stronki z tapetki to tego właśnie telefonu :]własnie zainstalowałem i mi nie działa i nie moge tego usunąć do się jakoś to wywalić ?? help
Kamerka i coś do aparacika :wink:
dzięki theboss 78 znalazłem. Zyga moźesz umieścić te programiki o których pisałem wcześniej z góry dziękuje
Jak masz tapete w galerii to rób tak jak ci napisałem. Mam 6600 i ten sam system co 3650. W obu telefonach obsługa jest taka sama więc rób jak ^^^^ napisałem.
Michał(kalus):instrukcje juź przeczytałem i nic tam nie ma o zmianie tapety. macie moze jakieś inne pomysły :>
Patrz instrukcja obslugi, str32, tryb gotowosci.
instrukcje juź przeczytałem i nic tam nie ma o zmianie tapety. macie moze jakieś inne pomysły :>
System operacyjny to symbian więc jak masz obrazek w galerii to poprostu dajesz na obrazek klikasz źeby wyświetlił sie na cały ekran i opcje ustaw jako tapete. Co do tych programów to zamieszcze je później
Michał(kalus):i jeszcze jak wiecie to byście mi dali link źeby moźna było ściągnąć programy do tej nokii. np zooma i źeby mozna było nagrywać filmiki bez ograniczeń czasowych sękiu
promo:uzywaj opcji "zmien"
sekundo:nie da sie bez ograniczen bo pamiec jest za mala.
A co do tapety to instrukcje czytales :?:
Looknij tutaj.
i jeszcze jak wiecie to byście mi dali link źeby moźna było ściągnąć programy do tej nokii. np zooma i źeby mozna było nagrywać filmiki bez ograniczeń czasowych sękiu
Strona 1 / 1