2 partycje, 4 systemy, 1 instalator

Sprawa wygląda tak. Chcę sformatować 2 partycje ponieważ pojawiły się problemy z systemem. Sformatowałem partycję D (ta bez systemu), ale chciałbym też sformatować i zainstalować ponownie win xp na dysku c (tutaj mam system-y). Kiedy włączam kompa dochodzi do ekranu wybierania, który z moich 4 systemów mam włączyć (to są 3 próby instalacji). Doczytałem, żeby instalować go z uruchomienia z płyty, ale ta instalacja za nic nie chce formatować dysku C -_- (cały czas działam z http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;pl;313348). Nie mam już pomysłów, a nie chcę mieć 5 systemu :/.

Odpowiedzi: 3

Nie no Rebe cos nie tak. Skoro [quote]Kiedy włączam kompa dochodzi do ekranu wybierania, który z moich 4 systemów mam włączyć ([b]to są 3 próby instalacji[/b])[/quote] to 1. Albo wciska any keya albo instalator ponownie sie uruchamia bez any keya 2. Nie bardzo bo kolejna pozycja instalacyjna sie pojawia dopiero po pierwszym kopiowaniu plików. 3. Pewnie ma ale rozruch z napędu optycznego też działa Chyba, że cos z moja percepcją nie halo jest.
Żółty
Dodano
14.09.2007 11:17:44
1. Bo nie wciskam any keya 2. Bo wciska pierwsze "R" - to od konsoli 3. Bo mam rozruch z HD Więcej, Żółty, mi się nie chciało wypisywać, choc pewnie z drugie tyle przyczyn bym miął pod reką.
Rebe
Dodano
14.09.2007 08:39:11
[quote=trim]Doczytałem, żeby instalować go z uruchomienia z płyty, ale ta instalacja za nic nie chce formatować dysku C[/quote] Nie chce bo ?? Jakies komunikaty ?? Rozumiem, że próbujesz formatować partycję z systemem podczas instalacji. Ostatecznie możesz usunąć partycję z niechcianym systemem, utworzyc ją ponownie i sformatować.
Żółty
Dodano
13.09.2007 23:34:28
trim
Dodano:
13.09.2007 22:48:14
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1