16 litowy błąd programu
Odpowiedzi: 4
-
[quote=SLAY3R]To jest dosowa gra tak?. Jeżeli to co napisałem w zlinkowanym przez Bobiego topicu nie pomaga to nie pozostaje nic innego jak ściągnąć z sieci emulator dosa: [b]dosbox[/b] i w nim uruchomić tą grę.[/quote] zainmstalowałam dosbox ale co ja mam dalej robić... mam coś wpisać jest Z:\>i mam coś tu wpisać co ??? ](*,)
-
[quote=Bobi]Wpisz sobie w szukajkę [b]autoexec[/b] a lektury wyplutych tematów dowiesz się co z tym fantem zrobić.[/quote] możesz to raźniej wytlumaczyć ???:wtf:
-
[quote=Bobi]Wpisz sobie w szukajkę [b]autoexec[/b] a lektury wyplutych tematów dowiesz się co z tym fantem zrobić.[/quote] możesz to raźniej wytlumaczyć ???:wtf:
-
[quote=Bobi]Wpisz sobie w szukajkę [b]autoexec[/b] a lektury wyplutych tematów dowiesz się co z tym fantem zrobić.[/quote] możesz to wyraźniej wytlumaczyć ???:wtf:
-
[quote=renifer1222]możesz to [b]raźniej[/b] wytlumaczyć ???:wtf: [/quote] Raźniej chyba nie, ale za to mogę jaśniej. Najprościej jak można: [url=http://forum.centrumxp.pl/Default.aspx?g=posts&t=98508]klik[/url]