100%
Kiedy gram w jaka kolwiek gre to uzycie procka wynosi 100% czy to normalne???
Jesli nie to co z tym zrobić???
Odpowiedzi: 10
Kiedys Task Manager zle pokazywal mi uzycie procka (zawsze 100% przy ktoryms procesie). Nie staralem sie jakos tego rozwiazac, bo nie korzystalem z tego narzedzia. Dopiero przy okazji formata, wszystko wrocilo do normy.
Cukru w cukrze ? :lol:
Seeker:
Under nie mówię/piszę byś sobie pierwsze zdanie swojego podpisu jak mantrę powtarzał do znudzenia ,a nad drugim zdaniem zbytnich nadziei co do innych nie oczekiwał – .
Ale, nim o coś zapytasz zwaź, czy odpowiedź moźe być udzielona,a zawartość pytania wszelkie dane do udzielenia onej posiada , i nie dziwuj się nad pasjansem Rebego , bo to pasjans w... 3 karty i procek mu tego nie rozpoznaje jako programu :wink:
Noto czego jest 100%?????
Under – dziecię boźe – pisz z sensem, a czytaj ze zrozumieniem. Czas przez jaki uzytkujesz system nie ma nic wspólnego z tym czy jest on czysty, czy nie – by tego dowieść wystarczy poczytać o sasserach czy blasterach, kóre witąły się z uzytkownikiem w ciągu – przy szczęściu – minut od postawienia OS–a.
Zadałeś pytania w poscie otwierającym – odpowiedzi dostąłeś i ..gówno z nich zrozumiałes.
Seeker Cię wyjątkowo łagodnie potraktował, bo o zdaniu cąłym pisał zamiast o jego trzech koncowych słowach.
Chcesz uzyskać pomoc ?
To się postaraj. Po polsku ozancza to mniej więcej tyle: Napisz tak by mozna było rozmawiać o konkretach, a nie gdybać.
Zadałeś pytania w poscie otwierającym – odpowiedzi dostąłeś i ..gówno z nich zrozumiałes.
Seeker Cię wyjątkowo łagodnie potraktował, bo o zdaniu cąłym pisał zamiast o jego trzech koncowych słowach.
Chcesz uzyskać pomoc ?
To się postaraj. Po polsku ozancza to mniej więcej tyle: Napisz tak by mozna było rozmawiać o konkretach, a nie gdybać.
Jakby ktoś potrzebował to proszę :lol: :

Under moźesz mieć nawet od wczoraj komputer, to źe masz od 2 miesięcy raczej potwierdza to co Żólty Ci napisał.

Under moźesz mieć nawet od wczoraj komputer, to źe masz od 2 miesięcy raczej potwierdza to co Żólty Ci napisał.
Żółty:
Nie wydaje Ci się, źe aby sprawdzić co procesor obciąźa to wypadałoby uruchomić Menadźera zadań i w niego popatrzeć ?? Ale, biorąc pod uwagę Twój temat z działu Bezpieczeństwo, to, w zasadzie w ciemno, mogę zaryzykować stwierdzenie, źe syf masz w systemie.
A nieprawda bo kompa mam dopiero od 2 miesiecy.(nowego)
A o kompa dbam!!!!!!
Under nie mówię/piszę byś sobie pierwsze zdanie swojego podpisu jak mantrę powtarzał do znudzenia ,a nad drugim zdaniem zbytnich nadziei co do innych nie oczekiwał – .
Ale, nim o coś zapytasz zwaź, czy odpowiedź moźe być udzielona,a zawartość pytania wszelkie dane do udzielenia onej posiada , i nie dziwuj się nad pasjansem Rebego , bo to pasjans w... 3 karty i procek mu tego nie rozpoznaje jako programu :wink:
Nie wydaje Ci się, źe aby sprawdzić co procesor obciąźa to wypadałoby uruchomić Menadźera zadań i w niego popatrzeć ?? Ale, biorąc pod uwagę Twój temat z działu Bezpieczeństwo, to, w zasadzie w ciemno, mogę zaryzykować stwierdzenie, źe syf masz w systemie.
1. Test obciąźeniowy zrób
2. Sprawdź z innym procem jak mozesz
2. Sprawdź z innym procem jak mozesz
Rebe:
Under:
Kiedy gram w jaka kolwiek gre to uzycie procka wynosi 100% czy to normalne???
1. Chyba nie, bo jak ja gram w pasjansa to uzycie procesora praktycznie nie występuje.
2. zmienić CPU.
Under – a nie ciągnie Cię czasem by do wróźki pójść i popytać?
Taka sama, a moźe i większa szansa, źe trafną odpowiedź otrzymasz.
PS.
Sam zgadniesz o co chodzi czy moźe pomocnicze pytania będa potrzebne ?
Nawet w pasjansa.
Co to moze być???
Strona 1 / 1