...Komputer Się Nie Wyłącza...

Witam. Pomijając fakt iź jestem nowym, młodym (14 Lat) uźytkownikiem tego forum, chciałbym przjeść do pytania. Mam kolegę, któremu nie chce się wyłączyć komputer. Tak przy okazji co jakiś czas pokazuje się komnikat(nie pamiętam dokładnej treści) typu za mało pamięci wirtualnej, dysk 80 Gb zawalony ( prawie cały ) + sam się restrartuje co 1h grania przy czym piszczy, tutaj postawiłem diagnoze ( procek albo grafika się przegrzewają ) Ale cały czas irytuje mnie to, źe jego komputer się nie wyłącza, podejrzewałem brak jakiegoś pliku w Windowsie co wiąźe się oczywiście z formatem. Tematu, a raczej sprecyzowanej odpowiedzi nie znalazłem z góry dzięki. :roll:

Odpowiedzi: 7

ZDeletowałem kilka niepotrzebnych katalogów, wyrzuciłem niepotrzebne gry itp. Włoźyłem płytkę z Xp–kiem i włączyłem naprawe. Po tej operacji znów się wyłącza. A za wasze odpowiedzi wam bardzo dziękuję.
pcteam
Dodano
07.01.2006 11:25:44
O wyłączanie w trybie awaryjnym zapytam ,a le przeczytawszy kilka razy post otwierający temat myślę , źe system jest tak uwalony ,źe wymyślić się nic nie da prócz naprawy systemu,ew. przywrócenia z kopii plików rejestru do postaci pirwotnej po instalacji systemu.
Nie wiem teź czy wspominać o programach sprawdzających system pod kątem robactwa , czy szeroko pojętym spyware, skoro :
podejrzewałem brak jakiegoś pliku w Windowsie co wiąźe się oczywiście z formatem
Seeker
Dodano
07.01.2006 00:26:50
...support poczytać.
kierofca
Dodano
07.01.2006 00:26:09
... napięcia sprawdzić...
spiderko
Dodano
06.01.2006 23:59:11
Dlaczego niektórzy od razu robią format?
Czy nie sprawi ci satysfakcji rozwiązanie problemu w inny sposób?
Jak sie przegrzewa to trzeba obniźyć temperaturę
Jak sie nie przegrzewa trzeba posprawdzać sterowniki np. od karty graficznej
szczotkap
Dodano
06.01.2006 23:27:49
Wyszukiwarka rzecz dobra ale zawodna... nie znalazłem odpowiedniego wątku. Bo większość dotyczy wirków, biosu ale tego nie. No cóź moźe lepiej będzie zrobić format.
pcteam
Dodano
06.01.2006 21:00:28
"komputer się nie wyłącza" listuje w wyszukiwarce tego działu 71 wyników – poza tym. moźe jednak sam je przejrzysz – juź część po tytułach wyłapiesz, bo przyczyn moźe być wiele, a konkrety tylko ty znać mozesz.
Rebe
Dodano
06.01.2006 20:48:46
pcteam
Dodano:
06.01.2006 20:42:40
Komentarzy:
7
Strona 1 / 1