.::Częste problemy z windows XP..PILNE!!!::.

Ostatnio miałam trochę kłopotów z moim komputerem , musiałam go trzykrotnie zawozic do serwisu... serwis jest dobry, ale nie podam adresu...

Ale przejdźmy do rzeczy...następnego dnia gdy chciałam go włączyć wyświetla się, źe plik C://windows/config/sytem32/sytem jest uszkodzony.. Jaka mogła być przyczyna uszkodzenia tego waźnego pliku systemowego??

Odpowiedzi: 4

Nie szukałam, ale skapowałam o co chodzi... a co do ankiety chciałam się przekonać jaki system jest najbardziej popularny

Jak uda mi się naprawić system to wam napisze.. teraz siedzę na infie więc nie mam jak tego zrobic.. moźe kolega informatyk mi pomoźe
Hackerka
Dodano
30.11.2005 13:31:21
Hackerka:
Tendencyjna to znaczy jaka??:) sorki źe takie głupie pytanka ale pierwszy raz slysze takie wyraźenie:/

http://sjp.pwn.pl/haslo.php?id=62067

Szukałaś w archiwum odnośnie tego zagubionego pliku ?

Rebe:
gusioo:

Ankieta tendencyjna jest.

Widzę, źe wokabularz zmieniłeś i juź "ale głupia ankieta" pod pace Ci nie trafia :lol:

Bo zaś by było, źe mędzę ;)
Anonymous
Dodano
30.11.2005 13:21:54
gusioo:
Pewnie w archiwum odpowiedź znajdziesz.

Tia. szczególnie, źe o uszkodzeniu rejestru i sposobach "wymiany" jego gałęzi napisano juź tu trochę więcej niz trochę postów – w nich i link do strony MS nie raz podawany był, a i przyczyny takich zjawisk omawiano.

gusioo:

Ankieta tendencyjna jest.

Widzę, źe wokabularz zmieniłeś i juź "ale głupia ankieta" pod pace Ci nie trafia :lol:

Hackerka – czemu ta ankieta ma słuźyć?
Pominę kwestię, źe podobne pewnie w miejscu, o którym napisął gusioo, znaleźć mozna to jeszcze i nijak się ona ma zarowno do kwestii będącej Twoim problemem, jak i do działu, w którym ja umieściłeś.
Rebe
Dodano
30.11.2005 13:20:55
Tendencyjna to znaczy jaka??:) sorki źe takie głupie pytanka ale pierwszy raz slysze takie wyraźenie:/
Hackerka
Dodano
30.11.2005 13:16:58
Hackerka
Dodano:
30.11.2005 13:07:35
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1