:–)))))))))))))
Musze sie tym pochwalić.
Dzisiaj to jest wczoraj 24.11.2004 r. o godzininie 19.00 zostałem pełnoprawnym tatem.Mam córe.
Dzisiaj to jest wczoraj 24.11.2004 r. o godzininie 19.00 zostałem pełnoprawnym tatem.Mam córe.
Odpowiedzi: 20
Arias:The_judge:Pracuj dalej, bo populacja Polaków maleje :D
A moźe sie ktoś przyłączy do podniesienia wzrostu populacji. Oczywiście razem ze swoimi partnerkami/ami. :D
Ja to zawsze "gotów" jestem :wink: , ale jak to bywa zapotrzebowanie nie zawsze idzie w parze z moźliwościami dystrybucji dóbr wszelakich drugiej strony. :roll:
Czyli jak to napisał poeta...."bo w tym cały jest ambaras,..źeby dwoje chciało na raz" :lol:
Gratuluję pociechy, aha... jeszcze jeden napisał .."mierz siły na zamiary, a nie zamiar podług sił" i to tez miałbym na uwadze :lol:
The_judge:Pracuj dalej, bo populacja Polaków maleje :D
A moźe sie ktoś przyłączy do podniesienia wzrostu populacji. Oczywiście razem ze swoimi partnerkami/ami. :D
Rebe:
gusioo – zapamiętaj, źeby długo z kobietami nie rozmawiać :mrgreen:
tekst meisiąca
Kongratulejszyns córy. Pracuj dalej, bo populacja Polaków maleje :D
Rebe:To w końcu wszyscy się dowiedzieli "skąd się dzieci biorą" :wink:
Dzie .. ja tam zawsze do konkretów przechodzę. :mrgreen: , ale nauki od "starszych" kolegów chętnie przyjmuję :lol:
przypomniał mi się dowciap.
Jasio pyta ojca:– skąd się biorą dzieci.
– No ten..., bocian je przynosi.
– No wiesz tato masz taką ładną źonę, a po łące ganiasz i bociany pie.....ysz :mrgreen:
btw. gratulki z zostania tatem
Jasio pyta ojca:– skąd się biorą dzieci.
– No ten..., bocian je przynosi.
– No wiesz tato masz taką ładną źonę, a po łące ganiasz i bociany pie.....ysz :mrgreen:
btw. gratulki z zostania tatem
Arias:DZIECI to przynosi bocian albo znajduje sie je w kapuście, a rozmowy sa po to źeby bocian sie dowiedział. :D
A gdzie ty o tej porze roku bociana widziałeś? Kapusta juź teź kiszona chyba tylko :mrgreen:
P.S.:
Gratulacje
Rebe:
To w końcu wszyscy się dowiedzieli "skąd się dzieci biorą"
Ale wy jesteście nieuświadomieni :?: :?:
DZIECI to przynosi bocian albo znajduje sie je w kapuście, a rozmowy sa po to źeby bocian sie dowiedział. :D
Arias:Sorki źe tak długo mnie tu niebyło ale cały czas siedziałem z Patrycją i z źonką. A czy planowane czy nie to inna sprawa, bo razem juz jestesmy ponad 6 lat, więc czy wpadlismy czy nie to i tak niema znaczenia bo rozmowy o dziecku juz toczyliśmy dosyć długo.
To w końcu wszyscy się dowiedzieli "skąd się dzieci biorą" :wink:
Sorki źe tak długo mnie tu niebyło ale cały czas siedziałem z Patrycją i z źonką. A czy planowane czy nie to inna sprawa, bo razem juz jestesmy ponad 6 lat, więc czy wpadlismy czy nie to i tak niema znaczenia bo rozmowy o dziecku juz toczyliśmy dosyć długo.
EL NINO:Tak Ci sie tylko wydaje. Chocbys nawet na piecu te swoje yayka wysiadywal, to i tak nic Ci sie z nich nie wykluje :mrgreen: :mrgreen: .Szuja27:Jak moje sie wykluje ...
No jeszcze ich nie wysiadywalem ... na razie tylko je codziennie znosze :mrgreen:
on teraz ma inne zajecia niz gadac tu z Wami ciekawskimi :PEL NINO:
P.S. No to sie w koncu dowiemy czy planowane ? :P
Tak Ci sie tylko wydaje. Chocbys nawet na piecu te swoje yayka wysiadywal, to i tak nic Ci sie z nich nie wykluje :mrgreen: :mrgreen: .Szuja27:Jak moje sie wykluje ...
Gratulacje Arias.
P.S. No to sie w koncu dowiemy czy planowane ? :P
Gratulacje i najlepsze zyczenia ! :D
Jak moje sie wykluje to tez sie pochwale :D
Jak moje sie wykluje to tez sie pochwale :D
aligator:gusioo:No przecie źe nie do Ciebie.
No przecie, źe tak myślałem :wink:
P.S
Nie czatuj tu gusioo, na gadulca wypitalaj :mrgreen: :wink:
Tam juź mnie nie kcom :lol:
gusioo:No przecie źe nie do Ciebie.
No przecie, źe tak myślałem :wink:
P.S
Nie czatuj tu gusioo, na gadulca wypitalaj :mrgreen: :wink:
aligator:gusioo:Jak poczułeś się obraźony to przepraszam.
No coś Ty, gusioo. Ja ??? Za co ???
Nie do mnie ta mowa :wink:
No przecie źe nie do Ciebie.
gusioo:Jak poczułeś się obraźony to przepraszam.
No coś Ty, gusioo. Ja ??? Za co ???
Nie do mnie ta mowa :wink:
aligator:gusioo:...Wpadka czy planowane ? :lol: :P
Nio, ja takźe gratuluje, ale gusioowi, taktu... :mrgreen:
Dzięki, :P nie chciałem, ale ciekawość wygrała :mrgreen:
Jak poczułeś się obraźony to przepraszam.
gusioo:...Wpadka czy planowane ? :lol: :P
Nio, ja takźe gratuluje, ale gusioowi, taktu... :mrgreen:
Ja teź gratuluję
P.S: Wpadka czy planowane ? :lol: :P
P.S: Wpadka czy planowane ? :lol: :P