:–)))))))))))))
Musze sie tym pochwalić.
Dzisiaj to jest wczoraj 24.11.2004 r. o godzininie 19.00 zostałem pełnoprawnym tatem.Mam córe.
Dzisiaj to jest wczoraj 24.11.2004 r. o godzininie 19.00 zostałem pełnoprawnym tatem.Mam córe.
Odpowiedzi: 20
Arias:GRATULACJE DLA WSZYSTKICH OBECNYCH TATUSIÓW I PRZYSZŁYCH TEŻ
A tak na marginesie to oddawna wiadomo ze CÓRY są tatowe a SYNKI mamine. :lol:
tylko niestety to niektórzy ( nie mam na myśli nikogo z forum) tatusiowe traktują, aź za bardzo córki jako swoje, jestem przewraliwiony na tym punkcie po obejrzeniu "Symetrii" na tyle ze utłukł bym faceta, który wykorzystał jakąs dziewczynke
GRATULACJE DLA WSZYSTKICH OBECNYCH TATUSIÓW I PRZYSZŁYCH TEŻ
theboss78:Bobi_robert:Zaspałem troche ale rowniez wszystkim ojcom gratulacje składam
PS: No co ty EL, zgłebiłes sposoby babuni na pewnosc co do płci potomstwa :mrgreen:
Zdradz ta tajemnice.
Naczytał sie pewnie Pani Domu czy innych romansideł to teraz mądry :mrgreen:
Bobi_robert:PS: No co ty EL, zgłebiłes sposoby babuni na pewnosc co do płci potomstwa :mrgreen:
Czy kalendarzyk prowadzisz ?? :wink:
EL dobrze wie jak, bo według niego synów płodzi się najlepiej takim trzynaście... :mrgreen:
Tylko nie myślta źe "fi" :lol:
Bobi_robert:Zaspałem troche ale rowniez wszystkim ojcom gratulacje składam
PS: No co ty EL, zgłebiłes sposoby babuni na pewnosc co do płci potomstwa :mrgreen:
Zdradz ta tajemnice.
Zaspałem troche ale rowniez wszystkim ojcom gratulacje składam
Nie chcialbys zeby Ci Junior przydzwonil :P :P .kietek:A ja tam ciekaw jestem czy bedzie EL NINO junior :mrgreen:
Najpierw musze pogratulowac, co czynie.Szuja27:Dzis o godzinie 14.30 ja takze zostalem pelnoprawnym tatem i tez mam core :mrgreen:
Tobie rowniez, chociaz prawie kwartal minal.twardy.at:Ja sam zostałem tatą ślicznej córeczki 29–10–2004 r.
A teraz dla calej czworki, lacznie z Ariasem i ukaszuki – ale z Was kurna partacze :mrgreen: :mrgreen: .
P.S. Jesli juz bedziecie pewni, ze chcecie syna – piszcie na PW 8) .
Arias:
Ale wy jesteście nieuświadomieni :?: :?:
DZIECI to przynosi bocian
ta a potym jak przyniesie to się odwraca nadrugi bok i chrapie :wink:
a tak pozatym to gratulacje
GRATKI!!
tego bysmy mogli nie przezyc :mrgreen: :wink:kietek:theboss78:Mozliwe.Ja tiz chce miec synka. :lol:
Gratulacje.
A ja tam ciekaw jestem czy bedzie EL NINO junior :mrgreen:
Gratuluje chłopakom córek i pochwale się, źe ja teź mam córke – tylko, źe moja ma juz prawie trzy latka!!! :D
twardy.at:Witam
I gratulacje z mojej strony.
Ja sam zostałem tatą ślicznej córeczki 29–10–2004 r.
Tylko z chłopaka zucha pierwsza jest dziewucha !!!
o nie nie ja sie tak nie bawie... same dziewczynki... ja che mieć synka :) ale forum zmieniać teź nie chce :) wiecej kobiet na forum !!!
Witam
A ja to w kwietniu będę miał siostrę :P
Niewdając się w polemike GRATULUJE
theboss78:pIEKAr:Gratuluje :) same córki, hehe to forum ma jakiś wpływ na męskie narządy czy jak :) ? ja chce miec w przyszłosci synka ! :)
Mozliwe.Ja tiz chce miec synka. :lol:
Gratulacje.
wiesz theboss78 to moźe być tak źe komus tam na srodku męskiego ciała znudziło sie na patrzenie na samych facetów (prawie) na tym forum więc postanowił nam sie odegrać i stworzyć dziewczynke :) trzeba to zmienić i zaprosić jakies kobiety :)
theboss78:Mozliwe.Ja tiz chce miec synka. :lol:
Gratulacje.
A ja tam ciekaw jestem czy bedzie EL NINO junior :mrgreen:
pIEKAr:Gratuluje :) same córki, hehe to forum ma jakiś wpływ na męskie narządy czy jak :) ? ja chce miec w przyszłosci synka ! :)
Mozliwe.Ja tiz chce miec synka. :lol:
Gratulacje.
Gratuluje :) same córki, hehe to forum ma jakiś wpływ na męskie narządy czy jak :) ? ja chce miec w przyszłosci synka ! :)
EL NINO:Tak Ci sie tylko wydaje. Chocbys nawet na piecu te swoje yayka wysiadywal, to i tak nic Ci sie z nich nie wykluje :mrgreen: :mrgreen: .Szuja27:Jak moje sie wykluje ...
Coby nowego tematu nie zakladac ... i zeby goloslownym nie byc : :)
Dzis o godzinie 14.30 ja takze zostalem pelnoprawnym tatem i tez mam core :mrgreen:
Gusioo, uprzedzajac twoja ciekawosc – nie wpadka :lol: